SLIKA ZA SJEĆANJE / Desant političara na Berlin, ministri u sakoima 'za opušteno' začakulali s Dalićem

Image
Foto: Screenshot X

I premijer Plenković snimio je video te ga objavio na platformi 'X'

15.6.2024.
12:17
Screenshot X
VOYO logo

Zagrijava se atmosfera pred samu utakmicu Hrvatska-Španjolska, a čini se da euforija nije zaobišla ni političare.

HNS je na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju druženja izbornika nogometne reprezentacije Zlatka Dalića i hrvatskih političara. Uz njega su se slikali ministri Oleg Butković, Branko Bačić, Tonči Glavina, Marko Primorac te predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujemo cijelom državnom vrhu na podršci koju imamo od prvog dana okupljanja i koja pokazuje da država prepoznaje značaj koji nogometna reprezentacija ima u hrvatskom društvu", naveo je Marijan Kustić, predsjednik HNS-a u objavi HNS-a. Objavili su da su Berlin i hrvatsku reprezentaciju posjetila četiri ministra te dali podršku uoči otvaranja Eura2024 protiv Španjolske.

"Visoku državnu delegaciju primili su predsjednik Kustić, izbornik Vatrenih Zlatko Dalić, tehnički direktor Stipe Pletikosa i ambasador HNS-a Šime Vrsaljko", stoji u objavi HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su odmah primijetili leženo izdanje političara koji su za čakulu s Dalićem navukli svoje sakoe "za opušteno". Naravno, bez kravate i otkopčanog prvog gumbića na košulji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na platformi "X", nekadašnjem Twitteru, sreću reprezentaciji poželio je u poremijer Andrej Plenković.

"Želim pobjedu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji protiv Španjolske", rekao je Plenković i u svom videu iskombinirao sve s najvijačkom pjesmom i legendarnog gola vatrenog Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo