Misli da su ga omamili / Dejan Lovren u strahu nakon pljačke: 'Nisam čuo apsolutno ništa, kao da su koristili nešto da me uspavaju'

Image
Foto: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL

Nakon događaja koji se zbio na rođendan Lovrenovog sina, nogometaš je rekao kako je potrošio mnogo novca na pokušaj uklanjanja slika svoje djece s interneta

24.9.2017.
13:24
Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac i zvijezda Liverpoola Dejan Lovren strahuje da su provalnici omamili njega i njegovu obitelj tijekom provale u stan početkom ovog ljeta.

Nogometaš i njegova obitelj su spavali tijekom provale koja se dogodila u noćnim satima, a provalnici su otuđili nakit i novac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, opljačkan sam. Sve su mi ukrali. Nisam čuo apsolutno ništa, kao da su stavili nešto u stan da me uspavaju", rekao je Lovren u razgovoru za britanski The Sun. 

"Mogli su oteti i moju djecu, a ja ne bih uopće primjetio", dodao je kasnije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tog događaja, koji se dogodio na rođendan Lovrenovog sina, nogometaš je rekao kako je potrošio mnogo novca na pokušaj uklanjanja slika svoje djece s interneta. 

Policija je nedavno uhitila četvoricu muškaraca, u dobi od 25 do 33 godine, zbog sumnje na povezanost s provalom u Lovrenov stan koja se dogodila u lipnju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike