DEDA IZBACIO KANTU PUNU FEKALIJA U PLIĆAK PRED ŠOKIRANIM KUPAČIMA: / 'Na naše 'sramite se' odgovorio je sa 'sramite se vi''

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Muškarac izbacio kantu punu fekalija u more pred šokiranim kupačima

3.9.2019.
17:38
Facebook/Screenshot
VOYO logo

Jedan stariji muškarac ispraznio je jučer na plaži Rezalište kod Šibenika kantu punu fekalija u more, a cijeli incident koji je šokirao kupače snimila je čitataljica i poslala portalu ŠibenikIN.

"Sunčali smo se tu ispred pekare i odjednom je sve počelo smrdjeti. Kad smo se digli pogledati što se zbiva, on je sve to već iskrenuo i prao kantu rukama! Katastrofa. Kasnije je odšetao prema glavnoj cesti, neki je domaći… Dakle taj je stariji 'gospodin' iskrenuo kantu punu fekalija i na naše 'sramite se' odgovorio sa 'sramite se vi' i bez pardona otišao", ispričala je za ŠibenikIN svjedokinja koja se u ponedjeljak kupala na plaži Rezalište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedećih dvadesetak minuta fekalije su i dalje plutale po plićaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazna do 2000 kuna

Šibenski komunalni redari rekli su da će na snimkama nadzornih kamera provjeriti što se točno tamo dogodilo. Ako komunalci zateknu osobu da ispušta fekalije ili neki drugi otpad baca u more, za to djelo mogla bi platiti i do dvije tisuće kuna. "Pazite, nije to bezazlena kazna. Netko koristi javnu gradsku plažu da isprazni kantu fekalija", rekao je šibenski komunalac Bore Rončević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo