DANAS SUNČANO I VRUĆE: /

Ujutro moguće malo kiše, ali temperature idu i preko 30 °C!

Image

Prema svemu sudeći, stigli su nam pravi ljetni dani. Danas će ponegdje na Jadranu biti i do 33 Celzijeva stupnja

4.7.2016.
8:12
VOYO logo

Pretežno sunčano, vrlo toplo, na Jadranu i vruće. Ujutro još u unutrašnjosti umjereno do pretežno oblačno uz mogućnost za mjestimice malo kiše, a poslijepodne je poneki pljusak moguć na krajnjem jugu. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu slaba i umjerena, podno Velebita još prijepodne jaka bura s olujnim udarima, a od sredine dana na srednjem i južnom dijelu sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 24 do 29, na Jadranu između 28 i 33 °C, navodi se u prognozi DHMZ-a za Hrvatsku za danas, 4. srpnja.

Jak vjetar na autocesti A1

Zbog jakog vjetra, na autocesti A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica prometuje se uz ograničenje brzine od 40 km/h; državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorena je samo za osobna vozila; na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene i za dostavna te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jak vjetar povremeno puše na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Dvosmjerno se vozi na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani (od 136. do 141. km).

Izvanredni radovi u tunelima na A1

U tunelima Brinje i Grič na A1 u tijeku su izvanredni radovi koji će trajati do 7. srpnja: od 4. srpnja od 9 sati do 5. srpnja do 22 sata te od 6. srpnja d 9 sati do 7. srpnja do 22 sata kroz tunel Grič vozit će se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno; od 5. srpnja od 9 sati do 7. srpnja do 22 sata kroz tunel Brinje vozit će se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog razminiranja od 4. srpnja do 4. kolovoza od 8 do 18 sati (osim nedjeljama i praznicima) zatvarat će se državna cesta DC38 Pakrac-Brestovac, kod mjesta Brusnik. Vozila će se propuštati zadnjih 15 minuta svakog sata.

Izvanredni prijevozi tereta velikih dimenzija kreću se 4. srpnja i 5. srpnja u vremenu od 9 do 11 sati i od 13 do 15 sati kreću se na relaciji: Bizovac (Kolodvorska ulica)-DC2-DC34-viadukt Josipovac. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana. Trajekti i katamarani plove redovito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo