DAN NAKON ŠTO JE OTIŠAO VUČIĆ, U HRVATSKU STIGAO DODIK: / Novinaru uzeo mikrofon i poručio: 'Hrvati se trebaju ispričati Srbima'

Image
Foto: Screenshot RTL

Dodik je na karlovačko područje došao kako bi podržao Srpsku pravoslavnu crkvu i Eparhiju gornjokarlovačku..

14.2.2018.
16:21
Screenshot RTL
VOYO logo

Dan nakon što je posjet Hrvatskoj završio predsjednik Srbije AleksandarVučić, u Lijepu našu stigao je predsjednik Republike Srpske MiloradDodik. Kontroverzni političar nalazi se na karlovačkom području gdje je došao, kako kaže, da podrži Srpsku pravoslavnu crkvu i Eparhiju gornjokarlovačku.

Image
RS U PROCESU FORMIRANJA TEŠKO NAORUŽANE BRIGADE, A EUROPA STRAHUJE: /

Dodik se oglasio, evo što kaže o nabavi 2500 pušaka

Image
RS U PROCESU FORMIRANJA TEŠKO NAORUŽANE BRIGADE, A EUROPA STRAHUJE: /

Dodik se oglasio, evo što kaže o nabavi 2500 pušaka

"Ovdje sam da budem s njima, da ih ohrabrim i da vidimo na koji način im možemo pomoći", rekao je Dodik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nabava oružja legitimna

Dodik se tijekom posjeta Karlovcu dotaknuo i teme naoružavanja policije Republike Srpske. Tvrdi da je uvoz tog oružja apsolutno legitiman posao koji ima odobrenje struktura i zajedničkih institucija BiH.

"Nabava oružja je jedan od segmenata obuke i jačanja spremnosti policije da se suprotstavi raznim oblicima napada na javni sistem", izjavio je Dodik novinarima u Karlovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima, riječ je o tek prvoj količini oružja za policiju Republike Srpske, kojoj je više od 20 godina bilo zabranjeno da nabavi bilo koji komad oružja. "Zato smo i mogli doživjeti nesreću koja se dogodila u Zvorniku, gdje je terorist napao policijsku postaju, ubio jednog našeg policajca i dvojicu ranio", rekao je Dodik.

Novinaru uzeo mikrofon

Na pitanje radi li se tu o zastrašivanju političkih protivnika, uzeo je mikrofon novinaru RTL-a i rekao: "Ma dajte mikrofon da vam kažem, ma ja sam sam dovoljan da ih sve zastrašim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i Vučićev posjet te kazao kako je predsjednik Srbije donio poruku mira i kako se njemu čini da bi nakon susreta predsjednica RH i njega stvari mogle krenuti na bolje. "Srbi se ne trebaju nikome ispričavati, dapače to bi trebali napraviti Hrvati koji su nad Srbima napravili mnogo veća zlodjela", poručio je Dodik, prenosi RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo