'Da si pucam u čelo? Neću, boga mi!' NEEEEE

Gradska skupština Grada Zagreba je na izvanrednoj sjednici o Jakuševcu odbila prijedlog gradonačelnika Milana Bandića, a time i Jakuševčana.

18.12.2011.
20:30
VOYO logo

"Ja osobno ne mogu ništa napraviti mimo sela. Prema tome, mi mještani zajedno ćemo odrediti što napraviti", rekao je Darko Furić, jedan od stanovnika Jakuševca.

Inače, Bandić je jučer zbog prošlotjedne blokade Jakuševca zaradio optužni prijedlog od Ministarstva zaštite okoliša i prirode, a ovako je to komentirao na današnjoj sjednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa zadovoljstvom ću se tu pojaviti i bit će mi ministar svjedok. Samo mu postavljam pitanje kako je kod njega u Jastrebarskom na njegovom odlagalištu, i koliko je proširio to odlagalište. Neka objasni hrvatskoj i zagrebačkoj javnosti je li uredio svoje dvorište. Poštenje nalaže da mi, kao bivšem kolegi, mlađi kolega gradonačelnik Jastrebarskog pruži ruku i kaže: 'Gradonačelniče, mogu li što pomoći', a ne da se nakon tri dana pojavi i prijeti mi prekršajnom prijavom. Vidi, boga ti, ja ću se toga uplašiti. A je, jako me toga strah. To je naš zajednički zadatak jer ministar Zmajlović je i moj ministar", rekao je Bandić.

Bandić se danas u svome stilu obrušio i na kolege zastupnike u Gradskoj skupštini poručivši im da "budu minimalno ljudi" i da se "stvari neće riješiti naručenim člancima i tužbama". Zastupnika Juricu Meića, koji se javio da ispravi gradonačelnikove navode, pitao je može li on bez njega spavati uopće. "Počet ću moliti Oče naš da me oslobodi Jurice Meića", kazao je, a sve ostale pitao: "Da si pucam u čelo? Neću, boga mi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo