Roda psovao k'o kočijaš /

Pala isprika zbog 'Peder*ino žuta! Viriš Opari iz gu*ice jer si pi*komaher njegovoj ženi'

Image
Foto: Facebook.com

Nesvakidašnji rafal psovki i uvreda pripalio je Damir Roda Ćosić, koji podupire Željka Keruma

7.6.2017.
14:34
Facebook.com
VOYO logo

Damir Ćosić Roda, koji je svojednobno podupirao i SDP i HDZ, Ružu Tomašić, Ivu Baldasara i Milana Bandića, a trenutno spada pod Kerumov tabor, jučer je "ispalio" neviđeni "rafal" psovki i uvreda usmjerenih prema Zdeslavu Benzonu, inače bivšem gradskom vijećniku (HSLS), koji je na prošlotjedne lokalne izbore izašao s HDZ-om (od kojeg je Kerum na kraju izgubio).

Kap koja je za Rodu prelila čašu, bila je činjenica da je Benzon, nakon što je, zahvaljujući HDZ-u, uspio dobiti jednog vijećnika u gradu, podijelio prilično nepismenu poruku Davora Grčića Gage, inače Kerumovog zamjenika: "I ovi bi vladali gradom da nije Spužva Boba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šta se ti javljaš, peder*ino žuta. Viriš Opari iz gu*ice jer si pi*komehaničar njegovoj ženi. Smeće žuto.", napisao je Roda na svojoj fejzbuškoj stranici i dodao kako je Benzon "ostao bez teksta", da je slab i zato traži pojačanje kao kakav "nemoćni dječak". Zdeslav Benzon u komentar je samo napisao "Aj javi se kad se otrizniš."

Možda shvativši da je ipak pretjerao, Ćosić se odlučio ispričati putem Facebook statusa kojeg u cijelosti možete pročitati ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook.com
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo