Dajemo nadu da Hrvatska za 2 godine neće biti Grčka

Programi HDZ-a i lijeve koalicije vode nas u grčki scenarij jer jasno govore da se nakon izbora ništa neće mijenjati, a svima će biti bolje, tvrdi predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

23.10.2011.
16:38
VOYO logo

"HSLS ne podržava izjave zastupnika Jovanovića, ali smo protiv skidanja imuniteta radi verbalnog delikta jer nas to vraća 20 godina unazad. Praktički, HDZ nas tom odlukom vraća u komunizam", kazao je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor u nedjelju na predstavljanju izbornog gospodarskog programa u Čakovcu.

Komentirao je i donošenje zakona o ništetnosti koji, ističe, ništa neće riješiti, jer problem treba rješavati bilateralnim odnosima Hrvatske i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš je gospodarski program od medija, nezavisnih stručnjaka, poduzetnika i građana ocijenjen kao najbolji, na što smo vrlo ponosni. Usredotočili smo se na glavni problem koji muči sve građane, a to je zapošljavanje. Napravili smo program koji daje nadu da Hrvatska za dvije godine neće biti Grčka. Na žalost, programi HDZ-a i lijeve koalicije vode nas u grčki scenarij jer jasno govore da se nakon izbora ništa neće mijenjati, a svima će biti bolje. Uvjeren sam da je većina ljudi u Hrvatskoj svjesna da neće biti oporavka bez bitne promjene politike", rekao je Kosor.

Predsjednik županijskog HSLS-a Josip Grivec rekao je da je ta stranka u III. izbornoj jedinici uvijek imala dobre izborne rezultate, naročito u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji. "Politička scena ne ide na ruku nama strankama centra, no učinit ćemo sve da nas u Sabor prođe što više", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izborna lista još nije sastavljena, no nositelj svih bit će Darinko Kosor.

Vezani članci:

arti-201110180730006 arti-201110160240006 arti-201110180114006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo