DA, OVO JE SNIMLJENO JUČER: / Uživajte dok možete, pred nama je možda zadnji lijepi vikend ove jeseni

Image

Pred nama je desetak izuzetno lijepih dana, poput ovog na fotografiji snimljenoj u srijedu u Dubrovniku. Prava prekrasna jesen, hladna ali sunčana jutra, tek ponegdje magla i niski oblaci.

5.11.2015.
9:12
VOYO logo

U četvrtak će biti pretežno sunčano, a u unutrašnjosti ujutro i dio prijepodneva mjestimice će biti magle i niskih oblaka koji se u Slavoniji i Baranji mogu i dulje zadržati. Vjetar slab, prema otvorenom moru umjeren sjeverozapadni.

Najviša dnevna temperatura na kopnu između 12 i 18, na Jadranu od 18 do 22 Celzijeva stupnja, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra će i dalje biti stabilno i većinom sunčano te malo toplije. Ujutro i dio prijepodneva u unutrašnjosti će ponegdje biti magle i niskih oblaka, ponajprije na istoku zemlje. Vjetar većinom slab, u gorju do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak.

Najniža temperatura uglavnom od -1 do 4, na Jadranu od 7 do 12, na otocima malo viša. Najviša dnevna od 13 do 18 na kopnu te od 19 do 23 °C na Jadranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKA AKCIJA U SUBOTU: /

Pridružite se i vi i očistite Medvednicu

Image
VELIKA AKCIJA U SUBOTU: /

Pridružite se i vi i očistite Medvednicu

Kiša i snijeg stižu

Slično vrijeme će se nastaviti i idućih dana - vikend će posvuda biti sunčan, a temperature će se dizati i do 20 stupnjeva. Ponegdje se može očekivati nešto slabije naoblake i magle. Izborni dan će posvuda biti gotovo idealan za šetnju do birališta.

Prema dugoročnim prognozama DHMZ-a, takvo će se vrijeme nastaviti i tijekom cijelog idućeg tjedna, a dugoročne prognoze meteoroloških servisa pokazuju da se za vikend 14. i 15. studenog posvuda može očekivati dolazak oblaka i kiša, koja će u dijelovima zemlje, s obzirom na pad temperatura prijeći i u snijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo