STEVO CULEJ O KAOSU U HDZ-U: / 'Puno toga ja mislim što nije za kamere'

Image
Foto: Patrik Macek / PIXSELL

'On vodi HDZ onako kako misli da je najbolje. Svatko od nas to prima na znanje prema svojoj procjeni pa tako i ja. Reći ću više o tome kad dođe vrijeme', rekao je Culej o Plenkoviću

15.1.2020.
13:22
Patrik Macek / PIXSELL
VOYO logo

Što je bliži rok za održavanje unutarstranačkih izbora u HDZ-u, to su glasniji oponenti i potencijalni protukandidati predsjedniku stranke Andreju Plenkoviću. Danas su o potrebi promjena u stranci na saborskim hodnicima govorili i , a najsnažnije je odjeknuo intervju vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave Hrvatskom tjedniku gdje je, već gotovo posve otvoreno istaknuo kandidaturu za čelnika stranke.

Image
STIER JEDVA ČEKA RUŠENJE PLENKOVIĆA: /

'Alternativa ovom stranačkom vodstvu će biti spremna'

Image
STIER JEDVA ČEKA RUŠENJE PLENKOVIĆA: /

'Alternativa ovom stranačkom vodstvu će biti spremna'

Među ostalim, Penava je rekao da mu se ne sviđa smjer u kojem stranku vodi Plenković te da ga to čini još motiviranijim za izbore u HDZ-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Inače nisam zadovoljan jer sam pomalo perfekcionist'

Što o tome misli HDZ-ov zastupnik Stevo Culej, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora otvoreno iskazao podršku Miroslavu Škori, protukandidatu HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, rekao je danas za televiziju N1.

"Ja trenutno puno toga mislim što nije za kamere i doći će vrijeme kad ću reći sve što mislim. Inače nisam zadovoljan jer sam pomalo perfekcionist u nekim stvarima pa mi puno sitnih stvari smeta koje je potrebno otkloniti da bi bilo po mom", odgovorio je na pitanje o tome vodi li Plenković HDZ u dobrom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On vodi HDZ onako kako misli da je najbolje. Svatko od nas to prima na znanje prema svojoj procjeni pa tako i ja. Reći ću više o tome kad dođe vrijeme, mislim da sam dovoljno rekao", dodao je Culej.

Naglasio je da nema ambicija kandidirati se za neku funkciju unutar HDZ-a, a nije htio reći ni koga će podržati na unutarstranačkim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo