lijepa prijateljstva / 'Četiri gracije', kad ne snimaju 'Tajne', posjećuju rock svirke!

Image
Foto: RTL

Jelena Jovanova, Iskra Jirsak, Monika Mihajlović i Katarina Baban u šali se nazivaju 'četiri gracije', a djevojke su tijekom par mjeseci snimanja serije postale prave prijateljice!

28.9.2013.
13:50
RTL
VOYO logo

Da se na setu dramske serije 'Tajne'  RTL Televizije rađaju lijepa prijateljstva, dokazuju i četiri mlade glumice, koje i kada nisu na setu, svoje slobodno vrijeme vole provoditi zajedno. Jelena Jovanova, Iskra Jirsak, Monika Mihajlović i Katarina Baban u šali se nazivaju 'četiri gracije', a djevojke su tijekom par mjeseci snimanja serije postale prave prijateljice!

'Stalno se družimo, pa i kada ne snimamo. Evo, s Iskrom sam svaki drugi dan na Cvjetnom ili Britancu na kavi, a sve četiri često izađemo subotom van, na rock svirku!', priznaje lijepa Jelena koja u seriji glumi glavnu ulogu, Marinu. Ipak dodaje da je Iskra najveći 'partibrejker' od njih četiri jer nerijetko subotu rezervira za druge, pa je Jelena, Katarina i Monika zafrkavaju da joj to ne smije prijeći u naviku jer im nedostaje kao 'četvrta gracija'.

'Priznajem, da, ja sam partibrejkerica, ali to će se promijeniti jer ne želim da postane tradicija da me nema subotama kad se tako dobro slažemo', kaže Iskra koja u seriji glumi Nenu, Marininu najbolju prijateljicu s kojom je i u pravom životu postala jako bliska.

Monika i Katarina također se odlično slažu, a obje kažu da to nije čudno budući da se znaju još iz Osijeka gdje su obje studirale na Umjetničkoj akademiji. 'S Monikom još nisam imala nijednu scenu, ali nadam se da hoću', priznaje Katarina koja će se u seriji uskoro pojaviti kao zla Valentina.

Na setu Jadran filma, u pauzama snimanja, priznaju ove 'četiri gracije', smijeha tako nikada ne nedostaje, kao ni ludih provoda vikendima, pa im je svima još zabavnije raditi u okruženju gdje se svi tako dobro slažu.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo