jeziva scena / Sablaznit ćete se kadrovima s istoka Hrvatske, cesta propala dva metra, pogledajte samo ovu snimku

Image

'Ovo sve što se dogodilo na tom dijelu, dogodilo se što mi kažemo kao da nas je dragi Bog prije jedno dvije ili tri godine poslao da riješimo krucijalne, druge probleme', rekao je načelnik

20.5.2023.
9:56
VOYO logo

Ogromno klizište pojavilo se na cesti kod sela Rešetari koje se nalazi na zapadnom dijelu Brodsko-posavske županije. Radi se o dionici ceste koja povezuje Požešku kotlinu s autocestom

" Sad će valjda napravit ispočetka kako treba, a ne samo navlačit novi sloj", " Bilo je samo pitanje trenutka kada će se to dogoditi", neki su od ozbiljnijih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik općine Rešetari Zlatko Aga, cesta za Danas.hr je rekao da je cesta doslovce propala dva metra u dubinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kiše i poplave ubrzale propadanje'

"Ta problematika traje malo duže, a zadnje kiše i poplave su ubrzale rezultat tog propadanja. Na sreću, Općina Rešetari zajedno s Hrvatskim cestama uspjela je napraviti glavni projekt sanacije i rekonstrukcije postojeće ceste", rekao je Aga. "Ovo sve što se dogodilo na tom dijelu, dogodilo se što mi kažemo kao da nas je dragi Bog prije jedno dvije ili tri godine poslao da riješimo krucijalne, druge probleme na imovinsko-pravnim segmentima. Ovo što se dogodilo je strašno", dodao je.

Kako je načelnik kazao, cesta je propala dva metra u dubinu gdje je propadala već nekoliko godina nakon poplava. "Bit će riješeno. Planovi su da u roku od 30 dana bude uvod u radove", zaključio je načelnik Aga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo