veliki infrastrukturni projekt /

Butković u Šibeniku: ‘Ovo je jedan od rijetkih projekata kojima se rješavaju potrebe lokalnog stanovništva’

Image
Foto: Šibenski portal

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, Oleg Butković sa suradnicima je danas boravio u Šibensko – kninskoj županiji gdje je obišao početak radova nove trase zaobilaznice Grada Vodica u pratnji župana Gorana Pauka i gradonačelnice Grada Vodica Branke Juričev Martinčev.

12.7.2016.
20:52
Šibenski portal
VOYO logo

“Izražavam zadovoljstvo što su radovi na ovom velikom cestovnom infrastrukturnom projektu kojeg provodimo uz pomoć Hrvatskih cesta krenuli. Od danas pa za 6 mjeseci biti će gotovi tih 5 km nove ceste i slijedeću sezonu Vodice će dočekati puno rasterećenije, olakšat će se život ljudima koji ovdje žive i rade ali i onima koji dolaze u Vodice.”, rekao je ministra Butković prilikom današnjeg obilaska početka radova na vodičkoj zaobilaznici.

Dionica obilaznice Vodica ukupne je duljine 5.1 km sa spojnicom na postojeću državnu cestu D8, na koju se priključuje netom prije ulaska u poslovnu zonu “Vodice”. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Promet 2007. – 2013 uz sufinanciranje u iznosu 85% cijene Projekta, čija ukupna vrijednost iznosi 68.914.821,00 HRK, bez PDV-a., dok vrijednost nadzora na izgradnji zaobilaznice iznosi 2.216.810,00 HRK, bez pdv-a, uz rok dovršetka od šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na Šibenskom portalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo