NAKON PROSPAVANE NOĆI /

Bunjac nakon izrečenih prijetnji i predstave u Saboru: Spreman sam za sve, pa i za sud

'Napadnut sam bez razloga. Reagirao sam neprimjereno'

5.4.2019.
12:34
VOYO logo

Izbacivanje Ivana Pernara iz Sabora nakon devetosatne rasprave kojoj je glavna tema bila presuda Vrhovnog suda bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu u aferi Planinska obilježila tek će dobiti svoj epilog, ali jedan od glavnih aktera cijelog događaja Branimir Bunjac, spreman je na sve.

"Napadnut sam bez razloga. Reagirao sam neprimjereno i spreman sam za sve pa i za sud", izjavio je za RTL zastupnik Živog zida, koji se poprilično energično želio obračunati s potpredsjednikom Sabora MilijanomBrkićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo kratko iza ponoći, kad je Pernar pozvao Sanadera da prestane šutjeti i progovori o HDZ-ovim crnim fondovima, da "kaže istinu i bude pokajnik".

"Vama je učinjena dvostruka nepravda, osuđeni ste, a oni koji su se s vama obogatili su na slobodi, uživaju u bogatstvu", poručio mu je Pernar kojega je potpredsjednik Brkić u dva navrata opomenu da se drži teme, no on se oglušio, pa je na koncu opomenut i udaljen sa sjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opomenu i zabranu govora do kraja rasprave o interpelaciji, dobio je i Branimir Bunjac (ŽZ) koji je Brkića prozvao za povredu Poslovnika, jer je "kukavički" poslao Stražu da izbaci Pernara.

"Kad to drugi put poželite, gospodine bajkeru, učinite to sami", rekao mu je, očito 'ciljajući' na Brkićevu kupovinu motora.

Na Brkićevu konstataciju da ima repliku, Bunjac mu je uzvratio: "Kome ću govoriti, svetom Petru, je li pametnjakoviću?", pa zaradio opomenu.

Straža je u nastavku sjednice krenula iznositi Pernara izvan Sabornice, a tada je Bunjac potpuno izgubio živce. Glamio je i naguravao se sa Stražom jer su mu iz ruke uzeli mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta toga, sram vas bilo. Dosta toga, smradovi! Smradovi! nemate pravo na to. Mrš, još mi jednom uzmi nešto iz ruke, kunem ti se - nećeš živ izaći odavde! Mrš, smeće, mrš!", pobjesnio je Bunjac.

A poslije prospavanenoći shvatio je da mu tako burna reakcija ipak nije trebala...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo