vučić se nije dao isprovocirati /

Bulj pokušao zaustaviti kolonu s Vučićem pitanjem: 'Kad ćete u hrvatsku Glinu?'

Dok je Vučić hodao prema zgradi Hrvatskog sabora, u njegovoj se blizini u jednom trenutku pojavio saborski zastupnik Mosta Miro Bulj, koji mu je dobacio: 'Kad će u hrvatsku Glinu?'

12.2.2018.
16:37
VOYO logo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka s premijerom Andrejom Plenkovićem prelazeći preko Markova trga na novinarsko inzistiranje rekao je da su razgovarali i o ratnoj odšteti.

Novinari su, naime, okružili Vučića dok je prelazio iz Vlade u Sabor i inzistirali na tome je li razgovarao s Plenkovićem o ratnoj odšteti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovarali smo o i ratnoj odšteti, nema tabu tema, rekao sam, odgovorio je Vučić i rekao da je to tema koju je otvorio Plenković.

"Ja sam imao sasvim drugačiji stav o tome i ja sam mu to rekao", rekao je Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz novinare tu se našao i Mostovac Miro Bulj koji je Vučiću dobacio: "Kad ćete u hrvatsku Glinu?" To je pitanje iznerviralo Vučića koji je ljutito reagirao: "Nećete me uspjeti isprovocirati".

"Prije svega, on je trebao otići tome narodu i objasniti jer on je bio glavni huškač u Šešeljovom pokretu. Trebao se ispričati tim ljudima jer je načinio veliko zlo srpskoj nacionalnoj manjini, a nakon toga i Hrvatskoj", rekao je Bulj za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo