Broj poginulih u jakom potresu raste iz sata u sat, kako do jeftinijeg dopunskog?, Milanović se opet obrušio na predsjednicu

Evo o čemu ćete danas čitati na Net.hr-u.

27.4.2015.
8:19
VOYO logo

Milanović se obrušio na Kolindu pa joj udijelio savjet

'I kada političar, kada javno odgovorna osoba koju je birao hrvatski politički narod, kaže da je veličanstvena atmosfera na stadionu na kojem se skandiralo, odnosno urlalo 'Za dom spremni', onda je bolje da to prešuti ili da hladno i dostojanstveno ode s tog stadiona', poručio je premijer Milanović. Cijeli članak pročitajte ovdje.

Pogledajte dramatičnu snimku lavine u Nepalu, broj mrtvih sve veći.

Broj poginulih u jakom potresu koji je u subotu pogodio Nepal raste iz sata u sat, a u ponedjeljak je policijski dužnosnik objavio da je poginulo 3.218 osoba. Cijeli članak pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako do jeftinijeg dopunskog? Ministar Varga se dosjetio.

Osobe s lošim životnim navikama, koje su štetne za zdravlje, ubuduće bi policu dopunskog osiguranja mogli plaćati više od onih građana koji se trude živjeti zdravo. Cijeli članak pročitajte ovdje.

12 tipova muškaraca o kojima mašta baš svaka cura u 20-ima

Kada bi cure u 20-ima trebale sumirati svoja očekivanja od muškog roda, njihov ideal bi se svodio na: Ne uhodi me na društvenim mrežama i prebolio je svoju bivšu. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo