čim se šali, dobro je /

Brkić se nakon nesreće našalio na FB-u: 'Doma sam, jedino što se osjećam kao da me tramvaj udario'

'Nakon obavljenih liječničkih pretraga otpušten sam jutros iz bolnice, nalazim se doma, jedino što se osjećam je 'kao da me tramvaj udario', našalio se Brkić

7.7.2017.
20:44
VOYO logo

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić u četvrtak poslijepodne sudjelovao je u prometnoj nesreći na križanju Ilice i Medulićeve ulice u središtu Zagreba. Službenim automobilom zabio se u tramvaj linije 11.

Nakon sudara Brkiću je zbog lakših ozljeda pružena medicinska pomoć u KBC-u Sestre milosrdnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom do Ilice skrenuo je ulijevo te je prednjim dijelom vozila naletio na prednji desni dio tramvaja linije 11 kojim je upravljala 46-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 47-godišnji vozač osobnog automobila, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC-u Sestre milosrdnice.

Više pročitajte:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod oboje vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.

Danas se o tom nemilom događaju oglasio i sam Brkić i to na svom službenom FB profilu, a njegov vam status prenosimo u cijelosti:

"Poštovani prijatelji, kako bih otklonio sva moguća nagađanja i u ovom trenutku zbog nemogućnosti odgovaranja na sve Vaše pozive i poruke, a i radi javnosti odlučio sam se obratiti ovim putem.

Kako su mediji već izvijestili, jučer sam na križanju Medulićeve ulice i Ilice doživio prometnu nezgodu, na sreću bez težih posljedica. Nakon obavljenih liječničkih pretraga otpušten sam jutros iz bolnice, nalazim se doma, jedino što se osjećam je "kao da me tramvaj udario" :)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom zahvaljujem dragom Bogu što je sve prošlo bez težih posljedica, osjećam se dobro, a ovim putem ispričavam se vozačici tramvaja br.11 gospođi Marijani, svim putnicima u tramvaju, vozačima i pješacima u prometu koji su jučer imali neugodnosti na mjestu događaja.

Zahvaljujem liječničkom osoblju, hrvatskoj policiji i drugim službama na brzoj intervenciji i pruženoj pomoći. Veliko ljudsko HVALA svima od srca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo