nakon niza prijetnji /

Alkoholizirani brat HDZ-ovog načelnika fizički nasrnuo na lokalnog SDP-ovca

Image

U priopćenju SDP-a ističu kako takav fizički napad u Voćinu nije prvi

12.6.2017.
14:53
VOYO logo

SDP je priopćio kako je 8. lipnja u Voćinu nedaleko od Virovitice napadnut predsjednik Općinske organizacije stranke Marjan Đorđević, a napao ga je HDZ-ovac Nenad Filić, inače brat načelnika općine Voćin. 

Fizički napad dogodio se u ugostiteljskom objektu ‘Caffe bar Centar’ u Voćinu. U priopćenju SDP-a ističu kako takav fizički napad u Voćinu nije prvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Marjan Đorđević je ostao ležati na podu u nesvijesti. O ovom događaju je obaviještena PP Slatina, ali službenici tu istu večer nisu priveli počinitelja iako je prema izjavama svjedoka bio u alkoholiziranom stanju'', ističu iz stranke.

''Sloboda izražavanja jedno je od temeljnih ljudskih prava na kojem počivaju moderna društva i koje je kao univerzalno ljudsko pravo istaknuto u svim važnim međunarodnim dokumentima o ljudskim pravima. Bez takvog prava nema ni slobodnih pojedinaca ni demokratskog, pluralističkog društva. Zalažemo se za Hrvatsku u kojoj se u raspravi sučeljavaju argumenti, a fizičko nasilje u politici odbacujemo s gnušanjem. Stranačka pripadnost i različito razmišljanje za SDP je prednost modernog demokratskog društva, a ne izvor netrpeljivosti i nesigurnosti'', dodaje se u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo