Prvi dan u Zagrebu / Branitelj naslova rutinirano otvorio: Wolff na 50 posto obrana, Gensheimer zabio devet puta

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Otvoren je EURO i u Zagrebu: Njemačka je pred malobrojnim gledateljima u Areni uvjerljivo dobila Crnu Goru, ostavivši ih na deset minuta bez gola u prvom poluvremenu

13.1.2018.
19:33
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 1. kola skupine C na Europskom prvenstvu za rukometaše u Hrvatskoj branitelj naslova Njemačka je u Zagrebu uvjerljivo svladala Crnu Goru sa 32-19 (17-9).

Susret je praktički bio riješen već sredinom prvoga poluvremena kada su Nijemci uspjelo od 11. do 21. minute napraviti seriju od 9-0 kojom su se odvojili na velikih 13-3. U nastavku utakmice razlika je u nekoliko navrata iznosila i 14 golova (28-14, 31-17, 32-18), da bi završilo s njemačkom prednosti od 13 pogodaka i mnoštvom njihovih rotacija u drugom dijelu. Izbornik Christian Prokop isprobao je sve igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uwe Gensheimer je s devet golova bio najefikasniji kod Njemačke, dok je Vladan Lipovina postigao sedam pogodaka za Crnu Goru. Njemački vratar Andreas Wolff obranio je 13 lopti, odnosno 47 posto crnogorskih udaraca za vrijeme koje je proveo na terenu. Crna Gora je bila bez prve zvijezde Borozana i vratara Simića.

Od 19.30 sati u zagrebačkoj Areni igraju Slovenija i Makedonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo