Branimir Bilić se vraća na male ekrane

Branimir Bilić novi je urednik i voditelj emisije 'Tema dana'! Na to mjesto, kako se neslužbeno saznaje, dolazi kao alternativa Goranu Rotimu koji je imenovan ravnateljem programa HRT-a.

23.4.2013.
17:14
VOYO logo

Premijernu izvedbu u 'Temi dana' na HTV-u, u terminu prije Dnevnika, Bilić bi trebao imati u srijedu navečer, piše Novi list.

Podsjetimo, Bilić je vodio emisiju 'Puls Hrvatske' koja je s programske sheme skinuta u rujnu prošle godine, kad je Informativni program vodila Sanja Mikleušević Pavić. Bilić je tada ukidanje 'Pulsa Hrvatske' popratio ljutitim pismom javnosti u kojem među ostalim stoji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvršitelji ove odluke su politički novoimenovani v.d. namještenici HTV-a iz programskog i upravnog vodstva. Ovom nečasnom poslu svoj obol dali su plaćenici medijskog i kriminalnog podzemlja u RH i reketarske PR agencije, uključujući i PR volonterke Vlade RH. Riječ je o osveti za izgovaranu istinu u emisiji 'Puls Hrvatske', koja se nije libila najozbiljnijih i najopasnijih tema u kojima su kritički analizirani politički, tajkunski i kriminalni centri moći u RH".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo