prepoznatljiv zvuk / Boris je 'kriv' za novi ljetni hit

Vraća se Boris Novković. Đorđov sin napravio je bum još davnih 80-ih. Nije bilo tuluma bez njegovih sentiša. Neki su se pokazali i proročanskima. U kojem smjeru nastavlja svoju karijeru, po čemu pamti oca i kakav je sam otac, saznajte u prilogu.

5.5.2014.
18:09
VOYO logo

Prepoznatljiv Borisov zvuk nastavlja se u novom singlu "Kriv sam", a naći će se na albumu koji izlazi u rujnu. U suradnji s Antom Pecotićem, koji je napisao pjesmu, kriv će biti za novi ljetni hit.

"Zvuk se uvijek na neki način pokušava prilagoditi nekom vremenu u kojem živiš, ali esencija, znači taj rukopis, ta srž, to se manje mijenja", objašnjava Boris Novković.  

"Boris je sjajan, on je već stari lisac, makar je mlad čovjek još i tako dalje, ima puno iskustva. on je rano počeo, već je u glazbi jako dugo i zna sve, sve dječje bolesti je prebolio", smatra glazbeni producent Ante Pecotić.

Muškarac s dječačkim izrazom, uzor su mu bili Beatelsi. Dečki koji su djevojke bacali na koljena. Po tom pitanju, u hrvatskim okvirima, Boris ne zaostaje. Sjetimo se samo Tamare, koja je nastala u suradnji s Brunom Kovačićem.

Mijenjaju se svjetonazori što se tiče novih generacija. To se može vidjeti, kaže, Boris i po tome kako se klince odgajalo nekada, a kako danas. Najbolji primjer za to mu je pokojni otac, Đorđe Novković.

"Moj otac je bio strog, strog, red rad. Red, rad, disciplina, što mi nije krivo danas, s ove točke danas gledišta, jer mislim da je to bio dobar put da sam uspio ostati, ajmo reć relativno normalan i na neki način znati cijeniti neke vrijednosti", tvrdi Boris.

Iako su im se glazbeni ukusi razlikovali, od oca je učio. No, iz njegove se sjene svojim radom potpuno otrgnuo.

"Ja mogu reći da sam od oca puno u ovom zanatskom dijelu naučio, jer je stvarno bio maher u svom poslu, a drugi dio možemo zahvaliti nekim drugim sferama", ističe Novković.

Sada je i Boris otac, dvojice dječaka. Nije strog poput Đorđa, jer vremena su danas drukčija.

"Tako da ja mislim da sam ja jedan roditelj koji se trudi da bude prijatelj i da im kroz prijateljstvo jedan prijateljski pristup nametne i autoritet i objasni neke stvari u životu", tvrdi Boris.

A tom zadatku treba biti potpuno posvećen, kada su u pitanju njegova dva mala vragolana.

Više pogledajte u prilogu.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo