Rivalstvo na filmskom platnu /

Borg i McEnroe ne prestaju s nadmetanjem: film o poznatom rivalstvu uskoro u hrvatskim kinima

Image
Foto: PR

Ovo svjetski poznato rivalstvo vezat će nas za veliko platno kad film Borg McEnroe krene s prikazivanjem 28.9.2017. u hrvatskim kinima

25.9.2017.
22:58
PR
VOYO logo

Rod Laver Cup nastao je kao ideja Rogera Federera i njegovog tima. Radi se o muškom teniskom turniru u kojem se natječu dvije momčadi: Europa i Svijet.

Na čelu Europe stajao je Björn Borg, koji je u sastavu imao Nadala, Federera, Čilića, Alexandera Zvereva i Tomaša Berdycha. Za Svijet Johna McEnroea igrali su Jack Sock, Nick Kyrgios, John Isner, Sam Querrey, Denis Šapovalov i Francis Tiafoe. Europa je na koncu bila bolja nakon tri dana mečeva u Pragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borg i McEnroe tako se ponovo sučeljavaju, ali neizravno. Da bi nam osvježili pamćenje kako je to zaista izgledalo između njih dvojice na terenu u velikom finalu, Facebook stranica Wimbledon objavila je i dramatičan isječak stvarnog meča finala Wimbledona između Borga i McEnroea, koji možete pogledati u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo svjetski poznato rivalstvo vezat će nas za veliko platno kad film Borg McEnroe krene s prikazivanjem 28.9.2017. u hrvatskim kinima.

Trailer filma možete pogledati u nastavku: 

Distribucija 2i Film

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo