brojne novosti i pogodnosti za potrošače / Bogata ponuda: Agrokor lansirao novi online mall Abrakadabra s više od 100.000 proizvoda

Image

Doživite besprijekoran užitak u online kupovanju uz Abrakadabru, novu internetsku trgovinu koja nudi više od 100 000 proizvoda i više od tisuću brandova.

4.4.2016.
18:51
VOYO logo

Riječ je o tvrtki A007, koja je u sastavu Agrokor koncerna, a vrijednost investicije je gotovo 40 milijuna kuna.

Abrakadabra na domeni www.abrakadabra.com ima raznoliku ponudu prilagođenu potrebama i mogućnostima svih potrošača, iz kategorija Auto-moto, Bijela tehnika, Vrt i alati, Računala i periferija, Igračke, Knjige, Ljepota i njega, Moda, Oprema za bebe, Potrošačka elektronika te Sport i dodaci prehrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Abrakadabra nudi velik broj novosti i pogodnosti, a jedna od njih je svakako Avenue de CRO – jedino online mjesto na kojemu možete kupiti izvanredne kreacije hrvatskih dizajnera poput Aleksandre Dojčinović, Neba, Elfsa, Zigmana, Hippy gardena i drugih.

No, tu nije kraj novitetima! Na Abrakadabri možete pronaći po prvi puta na hrvatskom web shopu brendove poput Red Bull fashion, Colmar i Bellabeat Leaf, Mad Pax, Greyp, dok su brojni drugi poznati brandovi u pripremi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Arakadabra bi mogla postati vaša omiljena web trgovina jer je za svoje kupce osigurala nove oblike besplatne dostave, koji omogućavaju još veću sigurnost i brzinu. Svoje pakete možete preuzeti na više od 1300 kioska Tiska i više od 50 Paketomata diljem Hrvatske.

Poslovni modeli koje donosi Abrakadabra otvorit će značajne prilike za sve postojeće i buduće partnere platforme, tako što će im na jednostavan način omogućiti pristup većim tržištima i većem broju potencijalnih korisnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Abrakadabra online mall novo je iskustvo kupnje koje će pojednostaviti proces kupnje i uštedjeti vrijeme. Svi artikli su vam dostupni na samo jedan klik udaljenosti i uz različite modele dostave i beskamatnog plaćanja.

Pogledajte u videu kako je izgledalo predstavljanje Abrakadabre:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakoračite u novi online mall OVDJE i doživite potpuno novo iskustvo internetske trgovine. 

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo