NOVI KANDIDAT HDZ-A / Blaženko Boban: novi kandidat HDZ-a za splitsko-dalmatinskog župana

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Boban je naglasio da kreće u kampanju uz jednoglasnu podršku HDZ-ovih organizacije iz županije, istaknuvši da će posebno voditi brigu o mladeži

25.4.2017.
17:28
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Novi kandidat HDZ-a za splitsko-dalmatinskog župana je Blaženko Boban objavljeno je na konferenciji za medije u HDZ-u. Tu je vijest objavio predsjednik županijskog HDZ-a Ante Sanader, piše Večernji list.

"Ne dovodim u pitanje rezultate 21. svibnja kad vidim ovu snagu iza sebe", rekao je Boban, dodavši da je na proteklim lokalnim izborima imao najbolji rezultat u Hrvatskoj za gradonačelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ovoj temi pročitajte ovdje:

"Krećem u kampanju uz jednoglasnu podršku HDZ-ovih organizacije iz županije", poručio je, dodavši da je kao saborski zastupnik bio jedan od najaktivnijih saborskih zastupnika u Klubu HDZ-a. Naglasio je da još ne može govoriti o programu, ali da će kroz dva, tri dana moći. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za jaku, ponosnu i mladu županije. Neće se Dalmatinska zagora i naši školji iseljavati uz potporu Vlade na čelu s Plenkovićem", naglasio je Boban, istaknuvši da će posebno voditi brigu o mladeži.  

Također je naglasio da će svoje mjesto u Saboru prepustiti nekom drugom, a smatra da je Žervnja povukao "morali čin" koji njemu neće naštetiti na izborima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo