BIZARNIM INCIDENTOM U IVANKOVU SE BAVI I DORH: /

'Ispitali smo bijesnu majku, zbog njenih prijetnji je sudac u strahu za svoj život'

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Bijesna majka revoltirana što su njezini sinovi isključeni s utakmice sišla je na parket i porazbijala sustav za upravljenje semaforom, a svoje je dobio i dio razglasa.

9.1.2018.
16:52
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Snimka incidenta na malonogometnom turniru u Ivankovu obišla je Hrvatsku. Bijesna majka revoltirana što su njezini sinovi isključeni s utakmice sišla je na parket i porazbijala sustav za upravljenje semaforom, a svoje je dobio i dio razglasa. Razbijanju je prethodilo vrijeđanje sudaca i organizatora turnira.

Image
BIJESNA MAJKA IZAZVALA KAOS NA MALONOGOMETNOM TURNIRU U IVANKOVU: /

'Mog sina ste isključili!? Dobit ćete svoje...'

Image
BIJESNA MAJKA IZAZVALA KAOS NA MALONOGOMETNOM TURNIRU U IVANKOVU: /

'Mog sina ste isključili!? Dobit ćete svoje...'

Načelnik općine Ivankovo, MarkoMiličević, potvrdio je da je incident prijavljen policiji, a danas se o svemu oglasilo i vukovarsko Općinsko državno odvjetništvo (ODO). Otkrivaju da je 40-godišnjakinja ispitana zbog sumnje da je počinila kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema ODO-u, majka se revoltirana isključenjem njezinih sinova spustila s tribine i u cilju zastrašivanja nogometnog suca i uništenja tuđe stvari ušla u igralište i prišla zapisničkom stolu. Osnovano se sumnja da je uzela sa stola upravljački sustav semafora i bacila ga prema glavi nogometnog suca upućujući mu istovremeno pritom prijeteće riječi. Upravljački sustav semafora se razbio, a sve opisano izazvalo je kod nogometnog suca osjećaj straha za njegov život, navodi ODO u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puštena na slobodu

Nakon ispitivanja osumnjičenice, puštena je na slobodu te će u navedenom predmetu biti otvoreno istraživanje radi provođenja daljnjih dokaznih radnji, poručuju iz ODO-a.

Priopćenje vukovarskog ODO-a prenosimo u cijelosti:

"U Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru provedena je dokazna radnja prvog ispitivanja hrvatske državljanke (1978.) zbog osnovane sumnje da je počinila kaznena djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. Kaznenog zakona i oštećenje tuđe stvari iz čl. 235. st. 1. Kaznenog zakona. (9. 1. 2018.).

Osnovano se sumnja da je osumnjičenica 5. siječnja 2018. oko 22,00 sati, u sportskoj dvorani u Ivankovu u kojoj se održavao malonogometni turnir, revoltirana time što je glavni nogometni sudac iz igre isključio njezine maloljetne sinove, tijekom prekida nogometne utakmice sišla s tribina i; u cilju zastrašivanja nogometnog suca i uništenja tuđe stvari; ušla u igralište te prišla nogometnom sucu koji je stajao iza zapisničkog stola. Osnovano se sumnja da je uzela sa stola upravljački sustav semafora i bacila ga prema glavi nogometnog suca upućujući mu istovremeno pritom prijeteće riječi. Upravljački sustav semafora se razbio, a sve opisano izazvalo je kod nogometnog suca osjećaj straha za njegov život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ispitivanja osumnjičenice, ona je puštena na slobodu te će u navedenom predmetu biti otvoreno istraživanje radi provođenja daljnjih dokaznih radnji".

Načelnik o incidentu

Načelnik općine Ivankovo se o incidentu oglasio putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što nam svojim ponašanjem žele poručiti pojedini mještani Općine Ivankovo kao i sami sudionici turnira? Je li njihov osobni interes ‘pobjede’ na jednoj utakmici vredniji od života, ponosa, ugleda i časti?! Zar na takav način i takvim primjerom odgajamo našu djecu?! Što im ovakvim činom želimo poručiti?!", napisao je Marko Miličević.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo