Bomba iz Izraela / Bivši šef svemirskog programa tvrdi da vanzemaljci postoje, Radonić: 'Nema šanse da netko komunicira s njima'

Haim Eshed jednim je izraelskim novinama rekao da ne samo da postoje, nego smo s vanzemaljcima i u kontaktu

10.12.2020.
11:00
VOYO logo

Bomba iz Izraela. Vaznemaljci postoje, to zna i Donald Trump, tvrdi tako nekadašnji šef izraleskog svemirskog programa. Haim Eshed jednim je izraelskim novinama ispričao svašta. Ne samo da vanzemaljci postoje, ne samo da smo s njima u kontaktu, nego su s američkom vladom dogovorili da eksperimenti koje provode, ostanu tajni. Čak su o tome potpisali i ugovor.

Eshed kaže da su alieni sami tražili da se ne objavi da su ovdje, jer čovječanstvo još nije spremno. Kaže i da je Trump umalo otkrio da postoje, ali dečki iz Galaktičke federacije su molili da pričekamo da se ljudi još malo razviju, i počnu razumjeti svemir, ne žele masovnu histeriju. Oni su ovdje, znatiželjni su i žele razumjeti tkivo svemira. Istraživanja provode na Zemlji i na Marsu, u podzemnoj bazi, gdje se zajedno nalaze američki astronauti i predstavnici vanzemaljaca.

Image
Znanost nudi teoriju /

Postoji uznemirujuć, ali jednostavan razlog zašto još nismo stupili u kontakt s vanzemaljcima

Image
Znanost nudi teoriju /

Postoji uznemirujuć, ali jednostavan razlog zašto još nismo stupili u kontakt s vanzemaljcima

Izraelski tisak sada nagađa da je 87-godišnji Eshed, inače cijenjeni profesor i umirovljeni general, koji je 30 godina bio na čelu svemirskog programa, otišao na kvasinu. Ili smo želi promovirati svoju novu knjigu. Mi smo odmah nazvali Antu Radonića koji isto misli da čovjek priča gluposti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nema šanse da netko danas komunicira s vanzemaljcima. Prema tome, nešto se i krije iza ove izjave. Kada je riječ o komunikaciji s vanzemaljcima već preko pola stoljeća mnogi znanstvenici vode posebnu brigu o tome da probaju uhvatiti nekakav signal. Često puta su ulovljeni neki signali za koje se pokazalo da su to signali koji su zapravo rezultat djelovanja naše civilizacije ili signali koji su došli s naših satelita. Uglavnom jedno veliko je razočaranje da nisu pronašli dakle nikakve znakove da nam netko pokušava slati signale iz neke druge civilizacije. Treba tisuću godina da dođe signal do nas i onda treba tisuću godina da mi pošaljemo odgovor koji će stići do određene civilizacije. Zato je problem komunicirati'', kazao je astronom Ante Radonić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo