SVE SU SNIMILI / Rim Tim Tagi Dim stigao i do političara: Rasplesali se Biljana Borzan i Predrag Fred Matić

Image
Foto: Instagram / Biljana Borzan

Društvenim mrežama počeo se širiti Rim Tim Tagi Dim Izazov u kojem se rekreira dio koreografije čijom je izvedbom na Dori Baby Lasagna pomeo konkurenciju, a stigao je i do političara

7.3.2024.
9:44
Instagram / Biljana Borzan
VOYO logo

"Baby Lasagna do pobjede", poručila je europarlamentarka i članica SDP-a Biljana Borzan u objavi na Instagramu, u kojoj s kolegom Predragom Fred Matićem pleše na "Rim Tim Tagi Dim", pjesmu s kojom će nas Marko Purišić predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baby Lasagna i njegova uspješnica zaludjeli su cijelu Hrvatsku, ali i ostatak Europe koja mu predviđa pobjedu na skorašnjem Eurosongu u Švedskoj. Umažanin i njegova pjesma drže prvo mjesto na kladionicama sa 17 posto šanse za pobjedu ispred Ukrajine i Italije.

U međuvremenu društvenim se mrežama počeo širiti Rim Tim Tagi Dim Izazov u kojem se rekreira dio koreografije čijom je izvedbom na Dori Baby Lasagna pomeo konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigao je i do političara koji su ga objeručke prihvatili. Na snimci koju je objavila Borzan vidi se kako hrvatski predstavnici u EU parlamentu u ritmu "marširaju" i skakuću u mjestu s rukom u zraku, onako kako to radi i sam Baby Lasagna te si "daju pet" za kraj.

Njihov ples na Instagramu lajkalo je više od 500 korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baby Lasagna izazvao i Mojmiru Pastorčić

Nije to jedini izazov koji je proizašao iz pjesme simpatičnog Umažanina koji je na Doru stigao kao rezerva pa pomeo konkurenciju. Urednicu i voditeljicu RTL Direkta Mojmiru Pastorčić pjevač je "izazvao" da više puta zaredom brzo kaže "Rim Tim Tagi Dim", a cijelu snimku iz RTL-ovog studija objavio je na svom TikToku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Marko je na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije od publike dobio nestvarnih 247 bodova, a od žirija još 74. Mnoge je zaludio svojom pjesmom, spotom, ali i neobičnim umjetničkim imenom do kojeg je došao sasvim spontano.

"Samo ime koji zvuči smiješno i nema neke velike priče ni značenja. Mislim da je dovoljno smiješno i apsurdno da su ljudi zapamtili", ispričao je nedavno u RTL Direktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Baby Lasagna kod Mojmire: 'Imam osjećaj da živim nečiji tuđi život'

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo