očitao mu lekciju / Bijesni roditelj 'oprao' Bandića i njegovo obećanje: 'Još je davno obećao pojesti 300 metara asfalta, ali je opet zaboravio'

Prošle su godine, stanovnici Soblinca svakakvih su se još obećanja naslušali, a jedna majka odlučila je očitati lekciju Milanu Bandiću na njegovoj Facebook stranici

25.7.2017.
16:25
VOYO logo

Roditelji školaraca u sesvetskom naselju Soblinec već su neko vrijeme ljuti zbog činjenice da im djeca u školu i iz škole dolaze uprljani blatom i prašinom, a razlog tome je glavna cesta koje ujedno vodi do škole  i nema izgrađen nogostup, a djeca su prisiljena hodati uz automobile po lokvama.

Ovaj problem nije novi, o njemu se priča već deset godina, a zagrebački gradonačelnik Milan Bandić svojedobno je u svom osebujnom stilu već obećao da će pojesti 300 metara asfalta ako nogostup u Prepuštovečkoj ne bude napravljen, piše Zagreb.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za rekonstrukciju raskrižja Soblinečka-Prepuštovečka-Šašinovečka u sklopu kojeg bi se napravio i nogostup lokacijska dozvola izdana je 2013., a stanovnici još uvijek čekaju na njega.

Milan Bandić, naravno asfalt nije pojeo, kao što se nije niti spalio na Jakuševcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle su godine, stanovnici Soblinca svakakvih su se još obećanja naslušali, a jedna majka odlučila je očitati lekciju Milanu Bandiću na njegovoj Facebook stranici.

Isto je napravio i njegov sugrađanin iz Soblinca. Očitao je lekciju gradonačelniku na njegovoj Faceboook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako nam dobro napreduju radovi u Soblinecu, što se praši na raskrižju! Lijepo je za vidjeti kako su nam političari “odgovorni”, prije svega lokalni- oni koji sjede u mjesnim odborima pa oni prema višim razinama. To što će školska godina početi jako brzo….ah naravno nije vrijedno spomena, koga briga ako još koje dijete strada na putu do škole…je li tako gospodine gradonačelniče Bandiću? E pa roditelje je briga gospodine gradonačelniče, jer da je trebalo doći na otvorenje kakve vinarije ili restorana sigurno biste došli, a jamačno bi pala i koja fontana, ali ovako… pa znam! Zašto ne izgraditi fontanu na raskrižju u Soblinecu? Sjećate li se obećanja gospodine Bandiću prije više od 10 godina, kako ćete pojesti 300 metara asfalta ako nogostup u Prepuštovečkoj ne bude gotov jer djeca nemaju kuda hodati do škole, naravno da Vi to niste zaboravili. Ma samo nije bilo prilike, vremena, novaca, ah da, pa nismo u centru grada, jer da jesmo to bi bilo riješeno kako je rekao jedan Vaš podanik kada je bio u travnju na raskrižju… Sramite se gospodine gradonačelniče! A vi dragi moji sugrađani dajte mu doživotni mandat za gradonačelnika” napisao je uzrujani sugrađanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike