ne boji se revanšizma /

Bernardić čestitao Milanoviću i poručio: 'Ostavku ću podnijeti ako izgubim na izborima među građanima'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Bernardić se ne boji nikakvog revanšizma u SDP-u te poručuje da kandidat za zagrebačkog gradonačelnika neće biti samo ukoliko mu članovi stranke ne daju povjerenje da se kandidira

2.4.2016.
22:00
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić, koji je u izborima za predsjednika stranke podržavao Zlatka Komadinu, poručio je u subotu kako to što je zagrebački SDP glasovao suprotno onome za što se on u kampanji zauzimao ne smatra razlogom da podnese ostavku, a novom-starom predsjedniku Zoranu Milanoviću je čestitao na izbornoj pobjedi.

Image
novi-stari šef stranke /

Zoran Milanović odnio pobjedu, Komadina mu čestitao: 'Bar nisam izgubio od HDZ-a'

Image
novi-stari šef stranke /

Zoran Milanović odnio pobjedu, Komadina mu čestitao: 'Bar nisam izgubio od HDZ-a'

"Čestitam Zoranu Milanoviću. Očito da ljudi u SDP-u ne žele promjene. I to je to. A podnijet ću ostavku ukoliko izgubim lokalne izbore. Kada izgubite izbore među građanima onda podnesete ostavku. Ostavku ću podnijeti ako izgubim na izborima među građanima", rekao je Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je i kako sam nije bio kandidat na današnjim izborima te dodao da će, ako izgubi na izborima za gradonačelnika podnjeti ostavku.

Ne boji se, kaže, nikakvog revanšizma u SDP-u te poručuje da kandidat za zagrebačkog gradonačelnika neće biti samo ukoliko mu članovi stranke ne daju povjerenje da se kandidira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan očekuje li razgovor s Milanovićem, Bernardić je uzvratio kako, "prije svega, očekuje razgovor s građanima Grada Zagreba, kao i dosad".

Pojasnio je i razloge zbog kojih je podržao Komadinu rekavši kako je to bilo "za bolji i jači SDP, za SDP koji može biti realan protivnik sadašnjoj vladajućoj koaliciji i koji može pobijediti na sljedećim lokalnim i parlamentarnim izborima, kad god oni bili".

Pri tom je podsjetio na stihove Olivera Dragojevića poručivši: "Da se opet rodim isti put bih izabrao".

Nepravilnosti u izborima, kaže, bilo je, no priznao je i kako one "u većoj mjeri nisu utjecale na rezultat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo