TEHNOLOGIJA / Bentley će raditi hibride, ali neće autonomne automobile

Image
Foto: autozona.hr

Na kongresu tijekom detroitskog salona automobila čelni čovjek Bentleya Wolfgang Dürheimer otkrio je buduće planove luksuzne britanske marke u njemačkom vlasništvu

13.1.2017.
12:03
autozona.hr
VOYO logo

Tijekom salona automobila u Detroitu održan je Automotive News World Congress na kojem je Wolfgang Dürheimer, čelni čovjek Bentleya, najavio kako će se svi modeli tog proizvođača u budućnosti nuditi i u obliku plug-in hibrida.

"Shvatit ćete ako ne otkrijem sve naše planove danas, ali mogu reći kako snažno želimo uvesti plug-in hibridnu tehnologiju u sve naše modele tijekom sljedećih nekoliko godina", rekao je Dürheimer, "Za Bentley PHEV smatram puno više od tranzicijske tehnologije. Ona spaja najbolje od oba svijeta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dürheimerovi komentari odbacuju ideju potpuno električnog Bentleya u skorijoj budućnosti što je u skladu s nedavnim komentarima novog direktora dizajna Stefana Sielaffa na tu temu koji je rekao kako "nije svaka ideja koju imamo namijenjena serijskoj proizvodnji". Upravo to potvrđuje Dürheimerova strategija elektrifikacije Bentleya.

Više pročitajte na portalu Autozona.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo