'PENAVINO NASILJE' /

Bartulici prekipjelo? Izašao iz DP-a: 'Nadao sam se da stranka neće ovako nisko pasti'

Image
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Podsjetimo, Batrulica je na unutarstranačkim izborima podržao Marija Radića

31.8.2024.
13:59
Neva Zganec/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je u subotu u Zagrebu održan izborni sabor Domovinskog pokreta, Stephen Nikola Bartulica na svom je profilu na platformi X objavio da je napustio stranku.

"Od današnjeg dana više nisam član Domovinskog pokreta. Odbacujem svako političko nasilje pa i ovo Penavino. Ne dozvoliti tajno glasovanje odražava veliki strah i lošu namjeru! Do kraja sam se nadao da stranka ovako nisko neće pasti. Bio sam u krivu", napisao je Bartulica u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bartulica je na izbore išao kao podrška Mariju Radiću, jedinom koji se kandidirao za predsjednika uz Penavu. Igor Peternel trebao je biti Radićeva zamjenik. Radić i njegovi prije glasanja su napustili izborni sabor jer nije uvažen njihov prijedlog da glasanje bude tajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, na unutarstranačkim izborima ponovno je izabran Ivan Penava, on ostaje na predsjedničkoj poziciji, a za njegovog je zamjenika izabran Stipe Mlinarić Ćipe. Dobili su 64 ruke podrške te su tako jednoglasno izabrani na mjesto predsjednika i zamjenika, iako su Radićevi ljudi napustili dvoranu.

POGLEDAJTE VIDEO: Križarski ratovi u DP-u: Kako su otac, sin i duh sveti zavadili DP? 'A kad su zadnji put bili u crkvi?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo