Bandiću ipak nitko ne prijeti

Milan Bandić je rekao da su njegova supruga i kćerka u petak dobile prijeteću poruku.

12.12.2009.
17:49
VOYO logo

"Milan Bandić nastavit će svojim zacrtanim putem koji sam dao i sebi, obitelji i svome narodu da ću učiniti sve da ga izvučem iz ovog moralnog, duhovnog i gospodarskog gliba u koji je upao", rekao je zagrebački gradonačelnik na predizbornom skupu održanom u Imotskom.

Imoćani, ali i simpatizeri iz susjedne BiH Bandića su dočekali s domaćim uštipcima te narodnim kolima imotskog i hercegovačkog kraja, a on ih je darivao sadnicama maslina, jabukama i nogometnim loptama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni u Imotskom Bandić nije mogao ne spomenuti oranje. Kako je rekao, dok je on uzorao već pola njive, njegovi protukandidati još "od spavanja trljaju oči".

"Tako ću raditi i kad budem predsjednik, dan i noć za svoj narod, a snagu mi dajete i vi, hrvatski branitelji i naša mladež na kojoj počiva sutrašnja europska Hrvatska", prenosi Jutarnji list Bandićeve riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Policijskoj upravi zagrebačkoj kažu da im Bandić nije prijavio nikakve prijetnje. U PUZ-u tvrde da su se čuli s njim te im je on kazao da nitko ne prijeti ni njemu ni njegovoj obitelji.

U izbornom stožeru Slobodna Dalmacija je pokušala doznati zbog čega Bandić, ako je prijetnja bilo, nije to i prijavio policiji, nego je ustvrdio kako takvih poruka nije ni bilo. – "O tom pismu gospodin Bandić je sve rekao i o tome dalje nećemo komenitrati", kazao je Bandićev glasnogovornik Nedžad Haznadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molim vas da ne fulate, gađajte u sridu

U okviru svoje predsjedničke kampanje na hrvatskom jugu Bandić je boravio u Pločama, gdje je građane pozvao da izaberu "čovjeka koji je od Zagreba napravio europsku metropolu".

"Evo me među svojim gusarima u Pločama, hrvatskim gusarima i ljudima koji stoljećima predano rade i nikada se nisu predavali. Uvijek su pobjeđivali i dobivali", rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio im je da će imati lagani zadatak da ili u prvom ili u drugom krugu izaberu čovjeka koji je od Zagreba napravio i europsku metropolu zahvaljujući i dijelom Pločanima i Neretvanima koji žive u Zagrebu. "Birajte čovjeka koji je svojim covjekoljubljem, domoljubljem i zagreboljubljem želi zajedno s vama učiniti europsku Hrvatsku sa strategijom ravnopravnog gospodarskog razvitka Hrvatske, osigurati posao za ljude koji žele raditi, besplatno obrazovanje za mlade, penzionerima mirovine dostojne za život, a braniteljima dostojanstvo i dignitet iz Domovinskog rata", rekao je Bandić.

"Molim vas da 27. prosinca ne 'fulate'. Gađajte u sridu, glasajte za čovjeka iza kojeg stoje djela, a ne parole. Bit će vam lako pogoditi jer će te glasati za najboljeg", rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je taj kandidat razgovarao u Opuzenu građanima, a večeras će biti na svečanom otvorenju Trga kralja Tomislava u Metkoviću.

Prethodni članci:

arti-200912070957006arti-200912110196006arti-200912080322006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo