ostaje uz Plenkovića / Bandić zaželio veću govornicu da bi bio kao Trump: 'Kad se obraća naciji, nikad ne sjedi'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Milan Bandić istaknuo je kako njegova stranka nema problema s vladajućom koalicijom jer sve probleme rješavaju 'u hodu i bez medija'

23.9.2019.
13:58
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Zagreba i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić poručio je u ponedjeljak da će njegova stranka podržavati vladajuću većinu u Hrvatskom saboru sve dok budu partnerski surađivali s Vladom na projektima.

"Vladajuća većina u Saboru imat će većinu sve dok budemo partnerski surađivali s Vladom na projektima od interesa za građane Grada Zagreba i Republike Hrvatske", poručio je gradonačelnik Bandić na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako njegova stranka nema problema s vladajućom koalicijom jer sve probleme rješavaju "u hodu i bez medija".

Na upit novinara hoće li Stranka rada i solidarnosti podržati ministra zdravstva Milana Kujundžića protiv kojeg je dio oporbe pokrenuo postupak izglasavanja povjerenja, Bandić je kazao da je to u rukama premijera Andreja Plenkovića. "Nikada nismo stigmatizirali ni pljuvali nikoga", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić nije želio odgovarati na pitanja o tome koga će njegova stranka poduprijeti na predstojećim predsjedničkim izborima ili hoće li se on osobno kandidirati. Poručio je da će to otkriti potkraj rujna.

Na konferenciji za novinare u prostorijama svoje stranke zaželio je i veću govornicu na koju će stati svi mikrofoni medijskih kuća jer, kako je kazao,"i američki predsjednik Donald Trump kada se obraća naciji, nikad ne sjedi u znak poštovanja prema drugima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo