BANDIĆ O TOME HOĆE LI ZAGREB UVESTI NOVE MJERE: / 'Teško je uz Gin tonic ili Redbull votku biti discipliniran'

Image

'Ja mislim da mi imamo dosta mjera, samo mi ne smijemo one mjere koje smo donijeli zanemariti. Moramo ih se pridržavati i ne smijemo se opustiti'

30.8.2020.
15:09
VOYO logo

U Gradu Zagrebu su u protekla 24 sata zabilježena 63 nova slučaja zaraze koronavirusom a za 222 osobe izrečena je mjera samoizolacije, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je danas kako Zagrebu nisu potrebne nove mjere te istaknuo važnost pridržavanja važećih mjera.

"Ako se budu svi sugrađani pridržavali epidemioloških mjera, manje brijete po noći, više vodite računa o sebi dok brijete... i ja sam to radio, nitko nije savršen. I ja sam, kad sam bio mlad, brijao", rekao je Bandić te dodao da mladima ništa ne zamjera, javlja Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba malo povući ručnu, nije riječ o brijanju nego o pridržavanju mjera", kazao je Bandić, rekavši da su ga pitali je li za nove mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite. "Ja mislim da mi imamo dosta mjera, samo mi ne smijemo one mjere koje smo donijeli zanemariti. Moramo ih se pridržavati i ne smijemo se opustiti", objasnio je Bandić.

Image
POZITIVNI STE NA KORONAVIRUS? /

Znanstvenici su došli do zanimljivog otkrića - možda nemate virus; Evo o čemu se radi

Image
POZITIVNI STE NA KORONAVIRUS? /

Znanstvenici su došli do zanimljivog otkrića - možda nemate virus; Evo o čemu se radi

Balans između zdravlja i gospodarstva

Podsjetio je da su Vlada i Stožer balansirali između gospodarskog opstanka i zdravlja građana, kako "ne bismo izgubili zdravlje, a da ne ugasimo gospodarstvo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do sada smo to uspjeli, preživjeli smo i ostali na nogama, hoćemo li i dalje, bez obzira na gubitke od 14 ili 15 posto, ovisi o nama, moramo biti još odgovorniji i još discipliniraniji", naveo je Bandić.

"Mladi ljudi su lepršavi, puni energije. Teško je ujutro uz Jin tonic ili Redbull votku u četiri sata biti discipliniran. Prema tome, čuvajte se, čuvajte svoje roditelje, djede i bake. Budimo odgovorni", pozvao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo