'Bandić me samo još nije optužio za ubojstvo'

'Gospodin Bandić me optužio za sve, samo još nije za ubojstvo, ali i za to ima vremena još jedan dan.

7.1.2010.
14:06
VOYO logo

Gostujući u emisiji Radija 101 Ivo Josipović je rekao da je njegov protukandidat u drugom krugu Milan Bandić cijeli život bio politički aparatčik, a da sada o njemu priča kao o "crvenom".

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2010/01/07/0171006.htmlPredsjednički kandidat SDP-a smatra da je jadno što Bandić pljuje po stranci čiji je član donedavno bio, a želio je postati i predsjednik stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Bandić me optužio za sve, samo još nije za ubojstvo, ali i za to ima vremena još jedan dan. Njegovi ljudi nude neki filmić koji govori o navodno silovanoj studentici i o kupovanju ispita. To je osmišljeno od Bandićevog obavještajnog podzemlja", rekao je Josipović.

'Glas za Bandića je glas za Sanadera'

Smatra da su Sanader i Bandić "povezani koncepti", koji ne vide Hrvatsku kao pravnu državu, a što potvrđuju brojne afere. Podsjetio je da je Sanaderova vlada surađivala s Gradom Zagrebom i Bandićem na velikim financijskim projektima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocijenio je kako nije slučajan pokušaj Sanaderovog povratka u politiku u trenutku kada je premijerka Jadranka Kosor potvrdila da HDZ neće podržati niti jednog predsjedničkog kandidata u drugom krugu izbora.

"Glasajući za Bandića, glasate za Sanadera. Svima je to već jasno", zaključio je Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč brojim pozivima Bandić se nije pojavio na Stojedinici, očito još pod dojmom zadnjeg gostovanja na početku kampanje, kada je cijelu emisiju prourlao izbjegavajući konkretno odgovoriti na bilo koje pitanje.

Prethodni članci:

arti-201001060157006 arti-201001060064006 arti-201001060089006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo