'nema alternative znanju' / Bandić dao obećanje, zagrebački studenti nagodinu će dobiti besplatne udžbenike!

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

'Prvi ćemo u Hrvatskoj iduću godinu imati besplatne udžbenike za studente koji su prijavljeni u Zagrebu i čije obitelji plaćaju porez i prirez Zagrebu', rekao je Milan Bandić

4.6.2015.
19:00
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak je istaknuo da će od sljedeće školske godine i zagrebački srednjoškolci uz osnovnoškolce imati besplatne udžbenike te da će od jeseni 2016. besplatne udžbenike Grad Zagreb osigurati i zagrebačkim studentima.

"Prvi smo u Hrvatskoj inaugurirali besplatne udžbenike za osnovnoškolce. Prvi ćemo u Hrvatskoj imati najesen besplatne udžbenike za srednjoškolce i prvi ćemo u Hrvatskoj iduću godinu imati besplatne udžbenike za studente koji su prijavljeni u Zagrebu i čije obitelji plaćaju porez i prirez Zagrebu, za studente koji redovno upisuju godine jer nema alternative znanju", rekao je Bandić odgovarajući na pitanje novinara o najavama da će Grad osigurati besplatne udžbenike i studentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je na pitanja odgovarao na konferenciji za novinare koju je sazvao kako bi opovrgnuo da voda Malog jezera i Otoka Univerzijade na Jarunu nije ispravna za kupanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo