UHVATIO NOVU CURU /

Balotelli uoči Hrvatske pokazao da 'zna zabijati'

Image
Foto: Sceenshot

Čini se da napadačka zvijezda talijanske reprezentacije zasad uspješno postižne 'pogotke' samo izvan nogometnih terena. Uoči Hrvatske problematični Balotelli pokazao je svoju novu djevojku - atraktivnu brinetu.

14.6.2012.
14:09
Sceenshot
VOYO logo

MarioBalotelli se u prvih 90 minuta na Euru nije uspio upisati na ljestvicu strijelaca, ali čini se kako zvijezda talijanske reprezentacije uspješno postižne 'pogotke' na nekim drugim poljima.

Najava izbornika Cesarea Prandellija da će dobro razmisliti prije nego li ga uvrsti u prvi sastav protiv Hrvatske, napadača Manchester Cityja nimalo nije dirnula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, za vrijeme šetnje Krakovom Balotelli je uživao u društvu atraktivne brinete za koju se pretpostavlja da je njegova nova ljubav.

Image
Foto: Gazzetta.it

Sjeo je talijanski napadač s njom na kavu u obližnji kafić i bezbrižno čavrljao, a povukao bi i dim cigarete koju mu je djevojka ponudila da nije bilo prisutnih kamera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovako se suzdržao od bilo kakvih poroka ili ekshibicije pred predstavnicima sedme sile koji su pratili svaki njegov korak. Ili su možda pratili svaki korak njegove atraktivne nove djevojke?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo