BAKA OPTUŽILA SUSJEDA DA JOJ PREKO INTERNETA ISKLJUČUJE FRIŽIDER I ŠIVAĆU MAŠINU: / 'Nisam psihički bolesna'

Image
Foto: Ilustracija, Damir Spehar/PIXSELL

69-godišnjakinja optužila susjeda da je "prži i muči preko interneta"

27.9.2018.
7:12
Ilustracija, Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Jedna gospođa iz Ferdinandovca kod Đurđevca, 69-godišnja Ruža Kožar osvojila je ovaj tjedan pet metara drva u nagradnoj igri Podravskog list. Priča bi bila sasvim obična i nezanimljiva da je završila samo na tome, međutim nakon što su joj dostavili drva popričali su vezano za navodne probleme koje je imala sa svojim susjedom kojega je optužila da je "prži i muči preko interneta", izvještava Podravski.

Kada su je novinari Podravskog pitali kako je riješila probleme sa susjedom, rekla je da je sve po starom, pa čak i da se pojavilo još novih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjed joj isključuje frižider i šivaću mašinu preko interneta?

"Struju mi isključuje na frižideru, cijelu sklopku izbacuje, ne da mi mira jer hoće kupiti moju kuću na kredit. Kad sjednem i krenem šivati, on mi blokira šivaću mašinu. Eto, ne da mi ni šivati", kaže gospođa Ruža koja je također bila i kod liječnika kako bi provjerila da je s njom sve uredu.

"Pregledali su me, nisam psihički bolesna", tvrdi Ruža koja je uvjerena kako joj susjed isključuje frižider i blokira šivaću mašinu preko interneta, iako ona u kući nema interneta, piše Podravski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajac joj je navodno potvrdio da ne mora imati internet, već da je dovoljna i obična antena od radija

"Potvrdio mi je to i policajac kojem sam prijavila slučaj. Rekao mi je: Gospođo, ne morate vi imati internet, on vam se može priključiti i na običnu antentu od radija" uvjerena je Ruža.

Pogledajte intervju s gospođom Ružom OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike