'neka odgovaraju' / Baka djevojčice u žutoj haljinici: 'Kada sam čula da je ostavila Katarinu, htjela sam je udaviti'

Image
Foto: MUP

Upravo je ona prepoznala svoju unuku na fotografiji koju je objavila policija

28.7.2017.
12:26
MUP
VOYO logo

"Kad sam čula što je učinila, htjela sam je udaviti", kazala je za 24 sata baka malene Katarine, sedmomjesečne bebe pronađene u kolicima pokraj župnog ureda u Brestju u zagrebačkim Sesvetama. 

POGLEDAJTE JOŠ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Roditelji napuštene djevojčice u pritvoru: očekuje ih kaznena prijava, imaju i starije dijete koje će im vjerojatno oduzeti

>> Oglasio se Dječji dom iz Nazorove: 'Djevojčica je dobro zbrinuta i ima sve što joj je potrebno'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Javili su se baka i djeda ostavljene djevojčice? Navodno je i majka kontaktirala Centar za socijalnu skrb

>> 'Susjed je prošao kraj žene koja je ostavila djevojčicu dok je gurala kolica. Radi se o crnki srednje visine'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je ona prepoznala svoju unuku na fotografiji koju je objavila policija i javila im se. Iako je i njezin sin nakon kriminalističke obrade u policiji dobio kaznenu prijavu zbog povrede prava djeteta, kaže da ne opravdava njegove postupke i da trebaju odgovarati za to što su učinili. Naime, policija je kazneno prijavila i majku (22) i oca (35) djeteta, s time da su majku prijavili i za napuštanje djeteta. 

Žali jedino što su socijalni radnici, nakon razgovora s njima u kući u kojoj žive, odveli i drugo unuče, njihova starijeg sina (3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli su da dijete ne može biti s nama jer nema svoju sobu. Uostalom, suprugova mirovina je mala, a s nama živi i naš najstariji sin, koji je invalid", objasnila je i dodala da je dječak bez otpora otišao sa djelatnicima Centra za socijalnu skrb koji su ga smjestili u dom gdje su zbrinuli i njegovu sestricu, piše 24 sata.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo