pljačka teška 20-ak tisuća kn / Bahata pljačka u karlovačkom vrtiću: Ukrali radijatore, hladnjake, bojlere i kuhinjski stol

Zbog obnove zgrade djeca su išetala iz vrtića, a u njega je ušetao lopov

10.10.2018.
20:52
VOYO logo

Teška krađa u karlovačkom dječjem vrtiću. To možda danas u Hrvatskoj i ne bi bila zapaženija vijest da nisu ukradeni radijatori, hladnjaci, bojleri i kuhinjski stol.

Vodstvo vrtića šokirano je ovom bahatom pljačkom, teškom 20-ak tisuća kuna, koja se dogodila baš u trenutku kada vrtić kreće u obnovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog obnove zgrade djeca su išetala iz vrtića, a u njega je ušetao lopov. Iz kuhinje je odnio tri bojlera, stol i dva hladnjaka.

"S obzirom da su svi uređaji i elementi u vrlo dobrom dobrom stanju njih smo planirali koristiti i u novom vrtiću. Tako da su oni bili pripremljeni za skladištenje", kaže tajnica u Dječjem vrtiću Grabrik Marina Frklić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa zidova su skinuta i tri radijatora.

"Nismo mogli vjerovati. Ne razmišljamo da će se to dogoditi jer se vrtić ruši, ostale su te neke stvari koje je još trebalo skladištiti. Nismo mogli vjerovati, ne vjerujemo još ni sad", dodaje tajnica vrtića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnici su vrtić napustili u petak i ključeve predali tvrtki zaduženoj za obnovu.

"Bili smo iznenađeni jer smo u ponedjeljak ili utorak mislili skladištiti to. To je izgleda nekako prošlo po noći. Nije bilo nešto neobično da je bilo razvaljeno i slično", rekao je Marko Skoko, glavni inženjer gradilišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema tome koliko toga u vrtiću nedostaje, u njemu je tijekom produženog vikenda očito bilo više neželjenih gostiju.

Unatoč pljački i istrazi, građevinski radovi se nastavljaju pa povratak djece u vrtić, planiran za iduću jesen, ne bi trebao kasniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo