inovativne značajke /

Automatski aparat za espresso – vrhunska tehnologija za pripremu vrhunskih napitaka

Image
Foto: PROMO

Kada se želite razbuditi, kada se želite ugrijati, kada se družite s prijateljima, uvijek dobro dođe neki topli ukusni napitak koji se danas može jednostavno pripremiti uz automatski aparat za espresso.

4.10.2018.
10:29
PROMO
VOYO logo

Kroz 20. stoljeće, aparat za espresso kavu polako se usavršavao te se uz pomoć moderne tehnologije pretvorio u kvalitetan uređaj koji možemo koristiti kako u ugostiteljskim objektima tako i kod kuće. U životu je lako uživati, ako koristite kvalitetan uređaj s kojim ćete pogoditi pravu aromu i okus vašeg omiljenog napitka. Philipsovi automatski aparati za espresso vrhunske su kvalitete i olakšavaju pripremu espressa, te drugih toplih napitaka čija će kvaliteta te bogatstvo okusa zadovoljiti i najveće gurmane. Bez obzira želite li pripremiti espresso, kavu, capuccino ili latte macchiato, Philipsovi uređaji će oplemeniti svaku šalicu vašeg omiljenog napitka.

Automatski aparat za espresso može postati vaš sinonim za trenutak relaksacije i uživanja u svakom dobu dana. Otkrijte modernu tehnologiju te inovativne značajke Philipsovih uređaja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Pritiskom gumba do najboljih napitaka uz automatski aparat za espresso

U ponudi Philipsovih automatski parata za espresso možete pronaći potpuno automatski aparat za espresso Series 5000 te automatske aparate za espresso 3000, 4000, 2100, 3100.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se svi uređaji odlikuju vrhunskom tehnologijom i dizajnom, potrebno je izdvojiti Series 5000, potpuno automatski aparat za espresso. Uz ovaj uređaj možete pripraviti čak 6 vrsta napitaka, uključujući i cafe au lait. Lako je uživati u bogatoj ponudi pića u svakoj prigodi, bez napora.

Jedna od glavnih prednosti ovog uređaja jest značajka LatteGo koja miješa zrak i mlijeko pri velikoj brzini u okrugloj komori za stvaranje mliječne pjene i nakon toga u šalicu izlijeva svilenkasti i glatki sloj mliječne pjene odgovarajuće temperature.

Prilagodite količinu, odaberite jednu od 5 jačina arome i 5 postavki mlinca. Potpuno automatski aparat nudi jednostavne opcije pomoću kojih možete prilagoditi okus, dužinu, jačinu i temperaturu svakog napitka.

Nova funkcija zadržavanja arome zaštitit će vaša omiljena zrna kave i pobrinuti se da zadrže originalnu aromu tijekom vremena uz istovremeno smanjenje buke mlinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, ne treba zaboraviti da svaki vrhunski napitak uz odličnu aromu i okus mora biti i savršene temperature. Značajka Thermoblock omogućit će da vaša kava ili capuccino budu uvijek idilične temperature za vas i vaše najdraže. Otkrit ćemo vam i tajnu ove inovativne značajke. Lagano kućište od aluminija i nehrđajućeg čelika brzo može doseći visoke temperature.

Naravno, vaš uređaj zahtjeva redovito čišćenje. Zahvaljujući potpuno odvojivom sklopu za kuhanje, čišćenje je jednostavno uz ispiranje mlazom vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj uređaj također sadrži i inovativni filtar za vodu AquaClean koji će vam omogućiti da maksimalno iskoristite svoj omiljeni uređaj. Aparat će vam naznačiti kada treba zamijeniti filtar, stoga se možete opustiti i uživati u čistoj vodi bez nečistoća.

Image
Foto: PROMO

Lako napravite aromatične napitke uz automatski aparat za espresso

Pripremanje vrhunskih napitaka nije samo pitanje zrna kave, već i kvalitetnog uređaja koji se brine za idealni pritisak, kremu, gustoću te uravnotežen okus. Philips automatski aparati za espresso odličan su izbor za one koji žele uštedjeti vrijeme i novac te uživati u vrhunskom espressu i drugim napitcima. Ovi uređaji dizajnirani su kako bi se uklopili u svačiji dom te ispunili ga mirisom i toplinom vrhunskih napitaka od kave.

Nemojte zaboraviti da je dehidratacija tijela moguća jednako zimi kao i ljeti, stoga je potrebno unositi dovoljno tekućine svaki dan. Također, sigurno već razmišljate o hladnim zimskim danima te kako ćete se ugrijati uz šalicu omiljenog toplog napitka u društvu svojih najmilijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprobajte Philipsove automatske aparate za espresso koji kroz inovativne značajke pružaju izražajnu aromu i bogat okus te mogu zadovoljiti svačije visoke kriterije.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo