AUSTRIJSKI NOVINAR IZBAČEN SA SASTANKA SVOG PREDSJEDNIKA I KOLINDE: / 'To su policijske metode, Hrvatska je policijska država!'

Image
Foto: Scr/Twitter

Sa sastanka hrvatske predsjednice te njenog austrijskog kolege, koji se održava u Hrvatskoj gospodarskoj komori, izbačen je austrijski novinar

11.9.2018.
11:47
Scr/Twitter
VOYO logo

Austrijski novinar Kurt Seinitzu izbačen je u utorak prijepodne sa sastanka austrijskog predsjednika Alexandera Van der Bellena s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, na koji se navodno neovlašteno provukao.

Riječ je o novinaru najvećeg dnevnog austrijskog lista Kronenzeitunga, koji inače prati predsjednika Kurtza, a koji je prema pisanju Dnevnik.hr-a pri izbacivanju vikao da su to "policijske metode" te da je "Hrvatska policijska država".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Incident u Hrvatskoj gospodarskoj komori! Austrijski novinar izbačen iz prostorije jer je neovlašteno ušao na sastanak gdje su bili Kolinda Grabar-Kitarović i austrijski predsjednik. Vikao na sav glas da su ovo policijske metode i da je Hrvatska policijska država", tvitnula je Sabina Tandara Knezović s Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo