pozitivno poslovanjE / AquatiKA-u u dva dana besplatno razgledalo 4.500 posjetitelja – da bi bila profitabilna, trebalo bi ih 100 dnevno

Image
Foto: KAportal

AquatiKA-u, prvi slatkovodni akvarij i muzej rijeka u Hrvatskoj, u dva dana besplatno je razgledalo 4.500 posjetitelja. Podsjetimo,otvorena je u subotu, a posjetitelji su je taj dan mogli razgledati od 15 do 19 sati, jučer od 10 do 18 sati.

24.10.2016.
12:45
KAportal
VOYO logo

– Jako smo zadovoljni i ponosni što smo na tako svečan način otvorili akvarij; posjetio nas je premijer Andrej Plenković i uveličao otvorenje svojim dolaskom. Bilo je vrlo svečano, velik broj posjetitelja nas je posjetio: tijekom vikenda smo podijelili 4.500 besplatnih ulaznica. Drago mi je da smo uspješno organizirali posjet tako velikog broja ljudi u odnosu na naše ipak limitirane kapacitete tako da je bilo vrlo ugodno, mirno, svečano i nitko nije ostao bez ulaznice, kazala je ravnateljica Margarita Maruškić Kulaš.

Od danas je AquatiKA otvorena svakodnevno od 10 do 18 sati, a prva grupa koja je došla u 10 sati bila je karlovačka udruga branitelja. Poslije podne, po riječima ravnateljice, dolaze prve učeničke skupine, a najavljeno je i puno različitih grupa iz zemlje i inozemstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi AquatiKA radila u plusu, izračunao je gradonačelnik Damir Jelić, trebala bi, bez nedjelje, imati 100 posjetitelja dnevno.

Više saznajte na KAportalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo