UOČI ALKE /

Alkarski vojvoda priveden zbog obiteljskog nasilja: 'U mojoj se kući nije dogodilo ništa što se ne događa u drugim obiteljima'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nije se dogodilo ništa što se ne događa u drugim obiteljima

8.7.2021.
13:54
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Splitska policija je privela alkarskog vojvodu Boška Ramljaka na Prekršajni sud zbog obiteljskog nasilja, no on nije bio jedini član boitelji na sudu. Na sud je doveden s kćeri koju je policija prijavila zbog prekršaja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Prijeti joj kazna od 2.000 kuna do 90 dana zatvora, piše Večernji list.

Ramljak i kćer su ispitani i pušteni pa je sud pozvao i saslušao svjedoke Ramljakovu suprugu, koja ima status oštećene, i drugu kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o događaju iz lipnja kada su se Ramljak i supruga posvađali u stanu. U jednom trenutku svađe uključila se i 20-godišnja kći koja je otela ocu njegov mobitel. 

'Nije se dogodilo ništa što se ne događa u drugim obiteljima'

Ramljak je prijavu kratko komentirao i poručio kako se radi o smicalicama. Smatra kako su ovu informaciju medijima dojavili njegovi neprijatelji koji mu žele zlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U mojoj se kući nije dogodilo ništa što se ne događa u drugim obiteljima. Da, dogodilo se to što spominjete ne bježim od istine. Nisam bježao ni od Domovinskog rata, a Alka je moj smisao života i uvijek ću se za nju boriti i afirmirati je", pojasnio je Ramljak.

Naime, Ramljak je umirovljeni satnik HV-a, dragovoljac Domovinskog rata koji je ranjavan dvaput, ali i u više navrata je i odlikovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo