PRUŽENA MU JE LIJEČNIČKA POMOĆ / Agencija brani svog šefa kojeg se optužuje da je hvatao za stražnjicu ženu organizatora: 'On nije ni na koji način izazvao incident'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Prema pisanju portala Telegram, Vujić je izazvao fizički obračun na sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022, kada je u večernjim satima u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica, suprugu člana organizacijskog tima sajma

7.9.2022.
17:49
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju opovrgnula je u srijedu medijske napise o navodnom incidentu njezina ravnatelja Antuna Vujića prošlog tjedna u Virovitici, ustvrdivši da je Vujića napao nepoznati počinitelj, zbog čega je zatražio liječničku pomoć. Ravnatelj Vujić je 2. rujna sudjelovao na sajmu Viroexpo 2022. i svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu Dana Virovitičko-podravske županije. Tom prigodom ga je u večernjim satima napao nepoznati počinitelj pa je zatražio liječničku pomoć, no nije ozlijeđen, priopćila je Agencija.

'Nije se neprimjereno odnosio prema ikome'

"Ističemo da ravnatelj Vujić ni na koji način nije izazvao incident, a osobito se nije neprimjereno i nedolično ophodio prema ikome od prisutnih", dodaje se u priopćenju. Prema pisanju portala Telegram, Vujić je izazvao fizički obračun na sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022, koji je održan u Virovitici od 2. do 4. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je u petak u večernjim satima u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica, suprugu člana organizacijskog tima sajma, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Zbog krvarenja Vujiću je pomoć pružena u virovitičkoj Hitnoj pomoći, navodi Telegram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo