VIDEO: 'ZIVI MRTVAC' Je li ovo najsmijesnije simuliranje ikad?

Saljivi video stize iz Ekvadora, iz Cope Libertadores. Golman Barcelona Sporting Cluba, Maximo Banguera, je u dvoboju protiv Atletico Nacionala pokusao glumom tesko ozlijedenog (ili mrtvog) izbjeci crveni karton. Medutim, taktika mu bas nije posla za rukom, a on se totalno osramotio.

Sto sve covjek nece napraviti ne bi li izbjegao zasluzenu kaznu. Samo, kazna je spora, ali dostizna. U slucaju golmana Barcelone Sporting Cluba Maxima Banguere ona je bila brza i dostizna. Naime, Barcelona Sporting Club je igrala protiv Atletico Nacionala u Copi Libertadores, i kod kuce dozivjela poraz rezultatom 1:2. U 90. minuti utakmice, spomenuti golman Banguera izasao je daleko od svog gola i pokupio igraca Atletica.

Svima je bilo jasno da je to crveni karton. Da bi se izvukao bez crvenog kartona, ekvadorski golman je ostao nepomicno lezati na travnjaku, glumeci da je tesko ozlijeden. Ili da je mrtav. Kakvu je tocno ideju imao u glavi, to zna samo on.

Medutim, sudac nije pao na golmanovu foru, te ga je ipak poslao put svlacionice. Snimka pokazuje kako Banguera uopce nije dobio jak udarac, vec je protivnicki igrac samo malo zakacio njegovu lijevu ruku u naletu za loptom.

Odnosno, Banguera je lijevom rukom srusio protivnickog igraca. Na kraju je, uz crveni karton, zaradio i dozu sramote u svojem nogometnom CV-u, ali dobru preporuku za ulogu ‘zivog mrtvaca’ u nekom saljivom horor filmu.

Povratak na Net.hr