Tri nova seksi telefona iz HTC-a

HTC je na Mobile World Congressu predstavio čak tri smartphonea, Legend, Desire i Mini. Sva tri su impresivna, no međusobno dosta različita, pa će svatko među njima moći odabrati telefon ze sebe.

Inspiriran Nexusom One, Desire ima 3.7-inčni AMOLED ekran s multitouchom i rezolucijom od 480×800 piksela, što je jedan od najboljih ekrana na tržištu.

U unutrašnjosti se krije procesor od 1GHz, 576MB RAM-a i GPS modul. Desire ima kameru od 5 megapiksela sa autofokusom i bljeskalicom.

Uređaj vrti Android, a u prodaji će se naći za par mjeseci.

HTC Legend je pak najljepši Android telefon koji smo vidjeli do sada. Kućište mu je izraženo od jednog komada aluminija, a ima 3.2-inčni ekran. Kamera je slična onoj u Desireu, dok je procesor malo slabiji. Uređaj ima utor za MicroSD karticu, što pozdravljamo s odobravanjem.

HTC HD Mini se razlikuje od svoje braće po tome što ima Windows Mobile 6.5. Ima 3.2-inčni ekran, istu kameru kao i njegova starija braća, te standardne GPS, Wi-Fi i Bluetooth.

Ono što nam se sviđa kod Minija je njegov grubi, pomalo industrijski dizajn. Grube linije i vidljivi vijci na kućištu čine ovaj telefon vrlo muževnim.

Povratak na Net.hr