Top 10 njegovih seksualnih maštanja

1. Maštanje o partnerici s kojom trenutno jeste

Bez šale, ali ovo je maštarija broj jedan za većinu muškaraca: stvari koje ste činili ili biste željeli činiti vašoj partnerici. Zašto? Zato što pristupačna žena više uzbuđuje od nepristupačne.

2. Seks sa nekom drugom ženom

Najčešće je ona vaša bivša ljubavnica, prijateljica vaše partnerice, ili slavna osoba. Mnogi muškarci žele seks s novom ženom, a da istovremeno ne izgube partnericu.

3. Oralni seks

Muškarci zamišljaju takav oralni seks u kojem ga žena ne obavlja zato što je on muškarcu ugodan, nego zato što ona u njemu uživa. Ali jednako muškarci vole maštati o oralnom seksu kojim oni zadovoljavaju žene. Ništa više ne uzbuđuje muškarca nego kada svojim umijećem pruža zadovoljstvo koje ženu izluđuje.

4. Seks s dvije ili više žena

Muškarcu je seks s jednom ženom izvrstan, ali sa dvije žene, dvostruko izvrstan. Najčešće takvom maštanju pridoda malo vođenja ljubavi sa ženama koje promatra, što je više nego dovoljno da ga izbaci nad oblake. U takvoj maštariji vi ste supermuškarac koji je sposoban obje žene dovesti do više od jednog orgazma. Ipak, istraživanja pokazuju da većina muškaraca ne želi (i ne može podnijeti) takve seksualne zahtjeve u pravom životu.

5. Voajerizam

Malo bi muškaraca odbilo promatrati vođenje ljubavi, ako bi bili sigurni da ih nitko neće uloviti. Razlog popularnosti voajerizma u maštanju je privatnost i skrivenost seksa. Svi smo gledali seks na videu, ali uživo je nešto sasvim drugo.

6. Vaša partnerica masturbira za vas

Gledanje vaše partnerice kako se Ťigra sama sa sobomť vrlo je ugodno iskustvo, jer možete vidjeti što je i na koji način uzbuđuje. Još je bolje gledati je kako masturbira kada ne zna da je gledate.

7. Analni seks

To ne znači da imate homoseksualne prohtjeve. Anus je vrlo osjetljivo i erotično područje, pogotovo za muškarce. Mnogi muškarci maštaju kako prodiru u njen anus, ili kako ona prstom prodire u njihov. Ali mnogi se boje predložiti tako nešto, te stoga samo maštaju.

8. Vezanje

Biti vezan je omiljena ženska uloga, dok je vezati nekoga omiljena muška uloga, a obje su vrlo dobre ako se odigravaju u stvarnosti. Vezanje simbolizira moć u kojem oba partnera sudjeluju.

9. Grubi seks

Kada muškarci maštaju o prisiljavanju žene na seks tada više misle na nadvladavanje uz pomoć zadivljujuće seksualne tehnike i karizme, nego na nasilje. Tako zamišljaju kako ona započinje sa Ťne, ne, ne?ť, a završava Ťda! da! da!ť. Neki muškarci zamišljaju da žene njih prisiljavaju na seks, pri čemu uživaju u ulozi koja je u stvarnosti u potpunosti drugačija.

10. Seks sa drugim muškarcem

Iako na posljednjem mjestu, takvo maštanje zna biti uobičajena, što ne znači da imate skrivenu želju da postanete homoseksualac. To samo znači da ste znatiželjni.

Povratak na Net.hr