ZABRINUTI OTAC: / 'Žene, molim vas provjerite muževima gaće. Ako nađete krv, silovao je moju kćer!'

Otac nestale studentice Rebecce Watts pozvao je supruge, majke, djevojke da svojim muškarcima provjere donje rublje ne bi li na njima možda pronašle krv jer je njegova kćer imala menstruaciju.

27.2.2015.
15:19
VOYO logo

Rebecca koju su prijatelji i obitelj zvali Becky, posljednji je put viđena upravo prije tjedan dana, kada je nestala iz svoje kuće u St. Georgeu u Bristolu. Obitelj je mislila da je s dečkom, no nakon što se nije javljala na poruke i nije došla kući nazvali su policiju. Becky je sa sobom uzela mobitel i računalo, ali ne i odjeću i torbicu.

Policija je u potrazi za djevojkom, a njezin otac 51-godišnji Darren Galsworthy objavio je poruku na svom Facebook profilu kojem je izrazio svoju sumnju i strah da je djevojka silovana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste vidjeli krv na donjem rublju prijavite

Galsworthy pisao o svom otvorenom profilu: "Ovo je poruka za sve supruge, majke i djevojke jer je moja djevojčica imala menstruaciju pa ako ste prali rublje svojih partnera ili sinova i vidjeli krv prijavite."

Također je zamolio svoju kćer da se vrati doma. Dodao je i da je u blizini njihove kuće uočen bijeli kombi koji bi se mogao povezati s njenim nestankom. Policija i dalje traži nestalu djevojku i provodi istragu, te nisu mogli potvrditi je li riječ o seksualnom napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo