IMUNIZACIJA REGIJE

VUČIĆ IDE U SARAJEVO: Osobno će im donirati 5000 doza cjepiva; neće biti rusko, ni kinesko

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić osobno će u Sarajevu predati donaciju od 5000 doza cjepiva vlastima Federacije BiH

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić doći će u utorak u Sarajevo kako bi osobno predao pet tisuća doza cjepiva protiv koronavirusa namijenjenog stanovništvu Federacije BiH, najavili su u ponedjeljak bosanskohercegovački mediji.

RUSKO CJEPIVO STIGLO U BIH: No, još uvijek nije jasno što će biti s njim jer ga nisu odobrili za uporabu

Vučić je ranije najavio kako će Srbija pokloniti BiH pet tisuća doza cjepiva, najvjerojatnije AstraZenece, s obzirom na činjenicu da BiH do ovog tjedna nije dobila ništa od cjepiva naručenog od zapadnih proizvođača. Federacija BiH nije dobila niti jednu dozu, dok se Republika Srpska odlučila na izravnu nabavku iz Rusije pa je do ponedjeljka dobila 22 tisuće doza Sputnjika V.

SRBIJA SVAKODNEVNO CIJEPI 15-20 TISUĆA LJUDI, KAKO IM JE TO USPJELO? Dok Europa razbija glavu oko kašnjenja, oni u zalihi imaju još 600.000 doza

Cjepivo iz Srbije trebalo bi biti dopremljeno zrakoplovom, a uz Vučića bi trebao stići i srbijanski ministar zdravstva Zlatibor Lončar. Kako prenose portali Klix i Faktor, Vučića i cjepivo u sarajevskoj zračnoj luci dočekat će članovi Predsjedništva BiH.

DOK MI ČEKAMO KAO OZEBLI SUNCE, SRBIJA DONIRA CJEPIVA: I to nije sve, upravo su povukli još jedan pohvalan potez

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr